Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a férjem,hogy én neki meg a gyerekének minden tegyek meg ,de ő ha megkérem valamire elkezd velem ordítani ,hogy én ezt ,hogy képzelem ,hogy őt megkérem ,ő ezt nem teszi meg ,meg oldjam meg ahogy akarom?
Figyelt kérdés
Tehát én mindent tegyek meg ,ő meg semmit. Már annyira frusztrált vagyok,hogy úgy érzem jobb lenne ha nem is élnék. Én még a nem velünk élő gyerekének is mindent elintézek,mindent megteszek érte. De ha nekem lenne szükségem valamire akkor semmi segítséget nem kapok tőle :(2021. szept. 30. 09:00
2/25 anonim válasza:
Amit az első válaszoló írt. :)
3/25 anonim válasza:
Hálátlan alak.. Sajnálom.. A férjed egy balfasz... Azért ilyen.
4/25 anonim válasza:
Azért ilyen, mert tűröd. Ha nem tetszik válj el. Bár gondolom ő tart el, különben ez nem is lenne kérdés.
5/25 anonim válasza:
Valszeg mashogy kellene a kéreseidet előadni.
6/25 anonim válasza:
Példa?Tényleg nem mindegy mit és hogy kérsz.Még az is lehet a férjednek van igaza.Ennyiből nem derül ki.
7/25 A kérdező kommentje:
Miért kell egyből arra gondolni ,hogy ő tart el? Minden nőről ezt gondolod kedves 4es? Dolgozok napi 12órát ,utána még itthon is dolgozok. Csak arra kértem meg ,hogy menjem be a gyógyszeremért.
2021. szept. 30. 09:28
8/25 anonim válasza:
Hát ha csak erre kérted és képes lett volna bemenni érte, akkor nem tudom miért nem tette.Talán egyszer mondd el neki, hogy ez bánt és kérdezd meg mi az oka.
Egyébként ha külön él a gyereke mit kell Neked elintézned a gyereknek?Ne csinálj te sem annyi mindent és kész.
9/25 A kérdező kommentje:
Orvosokhoz időpontot kérni ,meg stb.
Megmondta ,hogy nekérjek tőle semmit,mert tudom,hogy a saját dolgát sem intézi el. Csak már annyira elegem van ,hogy még magam érzem rossz embernek,hogy már tényleg annyira kivagyok idegileg ,hogy mindig én vagyok a rossz ,hogy azon gondolkozom,hogy véget vettek az életemnek. Jobb lenne mindenkinek.
2021. szept. 30. 09:34
10/25 anonim válasza:
Hat, nem semmi, hogy 12 órát dolgozol, utána otthon is és meg tudsz rendszeresen időpontokat kéregetni az orvosnál.Csinálja a párod.Egyébként ezt nem értem.Ha az anyjával lakik a gyerek miért ti, főleg TE kérsz időpontokat a gyereknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!