Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, teljesen őszintén, mit lenne a az első reakciótok, ha a férjetek bejelentené, hogy mostantól minden házimunkát ő szeretne csinálni?
Figyelt kérdés
Egyikőtök sem háztartásbeli, és eddig is kivette a részét, nagyjából működött a 50-50% munkamegosztás.2021. szept. 28. 21:46
11/15 anonim válasza:
Megkérdezném, miért. Ha csak annyi, hogy mert ő szívesen csinálja, hát akkor egészségére. Nálunk azért nem olyan hihetetlen nagy csoda, hogy ő is megmozdul itthon, eddig is osztottuk a teendőket, és még a hattyú halálát sem adja elő utána.
12/15 anonim válasza:
Viccelne csak.
Mindketten kb. ugyanolyan arányban csináljuk a házimunkát és így sem győzzük. Hétköznap reggel 7 előtt megyünk dolgozni, este 6 után érünk, szóval csak hétvégén csináljuk a házimunkát, de kb. az egész hétvége rámegy - ha lelkiismeretesen csináljuk. Ezt nem bírja egy ember. De nem is kell. :))
13/15 anonim válasza:
Elsőre azt gondolnám, valami baja van az én házimunkámmal. Megkérdezném, miért akarja ezt csinálni, és a válasszal meg is lenne a megoldás, legyen az bármi. De biztos nem hagynék mindent rá, szeretem kivenni a saját részem a dolgokban. Nekem több szépérzékem van a rendhez, a tisztasághoz, és ezt még ő elismeri.
14/15 anonim válasza:
gondolkodnek hogy milyen hobbyval toltsem majd el az idomet. Mondjuk az en ferjem sose torte a fejet azon hogy kinek mi a feladata, csinalta es kesz. szeret fozni sutni igazi remekeket csinal, a porszivozast evek ota o csinalja mert en nem birom betegseg miatt. az elmult 34 evben nem dolgoztam o tartott el igy tartotta jonak tudta hogy szeretek itthon lenni, a cicaimmal kutyammal, imadok olvasni. most mar nyugdijas mi nem otthon elunk itt nem ritka hogy a felesege nemdolgozik. masok a torvenyek valaskor mindig feles minden fuggetlenul a keresett penztol. nyugdijkorhatarkor mindenki alanyi jogon nyugdijat kap az allamtol ha a vagyona nem halad meg bizonyos osszegeket. akkor is jar a nyugdij ha az illeto soha nem dolgozott eleteben.gondolom emiatt teljesen mas a felfogas minden teren mint Mo on.
15/15 anonim válasza:
Utolsó, ez melyik országban van?
Mi közösen vègezzük a házi munkát, de nem bánnám ha az összeset átvállalná a fèrjem, örülnèk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!