Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, teljesen őszintén, mit lenne a az első
reakciótok, ha a férjetek bejelentené, hogy mostantól
minden házimunkát ő szeretne csinálni?
1/15 A kérdező kommentje:
És persze nem csak viccel, komolyan gondolja
Körbenéznék, hol a kandi kamera.
:)
2021. szept. 28. 21:48
Első kérdés megkérdezni miért. A második hogy... hát ja, ahol nem teljesen kiegyensúlyozott a kapcsolat ott az villan át, biztos félrelépett vagy valami nagy dolgot akar kérni azért puncsol. Ahol meg jó a kapcsolat ott egyik fél sem tolja rá a másikra a teljes házimunkát és meg sem fordul a fejében hogy ne egymásnak segítve, a feladatokat megosztva (úgy hamarabb végezni) csinálják meg.
2021. szept. 28. 21:49
Nem lehet, hogy rigolyas? En azert vallalom a hazimunkat teljes egeszeben, mert vannak ilyen hulye rigolyaim es en amugyis olyan csaladban nottem fel, ahol a nok tisztasagmaniasak sajnos. Na, en nem vagyok az, csak vannak dolgok, amiket inkabb megcsinalok en, csak biztosra tudjam, hogy szep tiszta lesz, mert undorodom a gondolatatol, hogy esetleg nem volt alapos a takaritas. A parom neha nagyobb rendetlenseget csinal takaritas kozben, mint ami elotte volt es hiaba lesz minden a helyen utana, engem kiborit, nem birom elviselni es csak akkor hagyom takaritani, ha nagyon beteg vagyok, vagy nem vagyok itthon, mert akkor nem latom mit muvel. Plusz meg kell jegyeznem azt is, hogy o egyaltalan nem olyan alapos, mint en es inkabb elkerulom a veszekedest azzal, hogy megcsinalom en.
2021. szept. 28. 23:52
az arcába nevetnék hogy "majd meglátjuk"
a férfiaknak fogalma sincs róla hogy mi és mennyi a házimunka
2021. szept. 29. 00:05
Amilyen hulye vagyok tuti magamra vennem hogy biztos sz.rul csinalom es azert akarja o. Vagy valami maniat sejtenek. Mondjuk tuti valami nem stimmelne.
2021. szept. 29. 00:34
2021. szept. 29. 01:30
Az enyem 12 eve bejelentes nelkul csinalja.
2021. szept. 29. 03:01
Á....
Egyszer elmosogatott a bolondom és lemosta a konyhapultot+tűzhelyet, mite hazaêrtem a melóból. Később megkértem valami nüansznyi dololgra (azt hiszem bokamasszírozásra), ekkor azt mondta, ő már megcsinálta a konyhát, nincs ereje 🤣
Nevetve válaszoltam, hogy nekem ez minden napos feladat plusz a főzés!
Csend lett 🤣
(Ő végzi a ház körüli teendőket, ügyintézés stb)
2021. szept. 29. 08:37
Faggatnám, mi a kifogása abban ahogy én csinálom. Meg lennék győződve, hogy problémája van az én technikámmal, minőséggel ahogy én végzem.
Egyébként nem hagynám. Vasalás, teregetés, mosás...van néhány amit nem hagynék rá, amire rigolyás vagyok, hogy én csináljam.
2021. szept. 29. 08:55
Kapcsolódó kérdések: