Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy tegyem helyre a házasságo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem helyre a házasságomat, ha egy férfi miatt megingott?

Figyelt kérdés

Fiatal házasok vagyunk a férjemmel. Szeretem őt, de a hétköznapi teendők beszippantottak. Nincs érdemi időnk egymásra, csak ritkán. Megismertem egy férfit munka ügyben. Ő is házas. Nagyon jól elbeszélgettünk, aztán egy idő után ez átváltott lelkizésbe. Hihetetlen, mennyire egy húron pendülünk. Ha őszinte akarok lenni, sokkal jobban passzolna hozzám beállítottság szempontjából mint a férjem. Ő is ezt érzi, be is vallotta, hogy elindultak irányomba érzések a részéről. Megbeszéltük, hogy nem keressük egymást, mert mindketten házasok vagyunk. De az a helyzet, hogy a vele történt beszélgetések ráébresztettek, mennyire hiányzik az, hogy én így tudjak lelkizni valakivel. Hogy az érzéseinket így meg tudjuk beszélni egymással. A férjem egyáltalán nem érzelmes, nem tud az érzéseiről beszélni, ezt már rég megállapítottuk. Ettől függetlenül nagyon szerelmesek voltunk egy egybekeltünk, úgy éreztük nem tudnánk egymás nélkül élni a különbözőségek ellenére sem. Mások vagyunk. De szeretem, sok mindenben tuti pasi, kb. csak ez a lelkizős beszélgetős "rész" hiányzik belőle, viszont az nagyon.

Mióta a másik férfival beszélgettünk, nem tudok másra gondolni. A férjemet még megcsókolni sem kívánom azóta. Kérlek, mondjátok, hogy ez változni fog és helyrejön minden... A másik férfival nem történt köztünk semmi, nem tudnám megtenni, viszont érzelmileg én is már elkezdtem iránta érezni egyfajta vonzódást és hiányzik, hiányoznak a beszélgetéseink. Kb 1 hete szakítottuk meg a kapcsolatot. Próbáltam beszélni a férjemmel, hogy én több beszélgetésre, több lelkizésre vágynék, de azon kívül hogy meghallgatja a problémáimat, semmi...

2021. szept. 24. 23:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Ha annyira nem jó a férjeddel, mi a bánatos lófütyiért mentél hozzá? Nincs időd a férjedre, de a szeretődre, ja bocs, lelki szemetesládádra van. Kész vicc. Nem miatta ingott meg a házasságod, hanem miattad. Egy igazán szerelmes nő az életben nem nézne másik férfira maximum barátként. Te soha nem szeretted igazán a férjed, ha csak egy kis duma kellett, és máris kifelé nézegetsz. Ha ezt nem állítod le most, hamar megcsalás lesz belőle. Bár érzelmileg már így is annak tűnik.

Szerintem mondd meg a férjednek, majd keres magának normális nőt, aki tényleg szereti.

Én 12. éve vagyok együtt a férjemmel, és többször volt olyan munkatársam aki elkezdett hozzám közeledni. Ha szingli vagyok, szívesen fogadtam volna, mert midhárom helyes, vonzó, kedves stb volt, DE, volt egy pont amikor a barátkozás részükről más irányt vett, és én azonnal leállítottam őket. Ugyan tudták, hogy házas vagyok, mégis túlmentek volna azon a határon, de én ezt nem engedtem mert én valóban szeretem a férjem, ő is engem, és stabil boldog házasságban élünk. Nálam egy másik férfi csak barát lehet, semmi több. Eszembe sem jutott soha más. Egyszerűen szeretem a férjemet, csak ő van a szívemben és oda más nem tud beférkőzni.

Ha neked be tudott, akkor nem szereted a férjedet annyira mint azt egy feleségnek kellene.

2021. szept. 25. 16:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A nagy lelkizés munkaidőben volt? Az igen. Nem tudom, hogy milyen munkahely az, ahol ezekre van ideje és energiája az embernek, pedig elég jó munkahelyem van, de munkaidőben általában a munkával foglalkozom, természetesen én is szoktam beszélgetni néhány emberrel, de az elég meredek lenne, ha lelkizgetni alkalmas lenne egy munkahely.

2021. szept. 25. 18:24
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
De jó, hogy itt ilyen sok mindentudó erénycsősz van!
2021. szept. 25. 19:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
13. Vagy csak szimplán normális, gerinces emberek.
2021. szept. 25. 20:05
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,írtál az elején egy regényt..most már azért valamit ide büfizhetnél
2021. szept. 26. 07:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Nem lelkizős, csak ez az első rózsaszín köd, ami anno a férjeddel is megvolt.

Nyugi, ha összejöttök ezzel a kollégával - amennyiben nem csak hlyít, hogy széttedd neki -, idővel simán lehet ugyanolyan "semmilyen" kapcsolat belőle.

2021. szept. 26. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!