Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha férjem nem törődik velem?
Figyelt kérdés
Úgy érzem a férjem nem szeret. Nem érdekli őt az én problémám és nem is lehet vele megbeszélni semmit sem... szívem szerint elhagynám. De van már közös gyerek is. Az ő érdekében ezt félre kellene tennem de nagyon nehéz. Mikor össze jöttünk teljesen más volt. Egy ideje ilyen. Most hogy eltűnt a rózsaszín köd kezdem belátni hogy sosem szeretett igazán... mit kellene tennem ? Váljak el ? Mi van ha elveszi a gyerekem? Nekem csak ő van. Belepusztulnék ha elvennék tőlem... új életet akarok kezdeni. De félek milyen következményekkel jár...2021. szept. 20. 11:43
11/17 anonim válasza:
A problémádat tudod konkretizalni ?
12/17 anonim válasza:
Ha tudod biztosítani, hogy a gyerek megfelelő körülmények között nő fel, 99.9%, hogy te nevelheted tovább.
De ne fussunk ennyire előre. Próbálj új energiát adni a kapcsolatnak. Töltsetek minél több időt kettesben. Menjetek el wellness hétvégére, túrázni, bárhova. Mondhatnám úgy is, hogy kezdjetek el újra randizni. A gyereket addig nagyszülőknél, vagy babysitternél lehet hagyni.
13/17 anonim válasza:
"Mit tegyek ha férjem nem törődik velem?"
Nem inkább ez a kérdés?:
"Válni szeretnék, de félek a következményektől. Belemenjek?"
14/17 anonim válasza:
Nekem inkább azon akadt meg a szemem, hogy a Kérdezőnek a gyerekén kívül senkije sincs.
Kérdező, miért van ez így? Hol vannak a szükeid, testvéreid, baráraid? Csak nem a férjed mart el mellőled mindenkit?
15/17 anonim válasza:
Ha nem vagy problémás a bíróság nem veszi el tőled a gyereket az apa javára...
16/17 anonim válasza:
Jelezd neki, mit szeretnél, és változtassatok közösen dolgokon.
17/17 Barnabas333 válasza:
Kérdező minden második család ebben a cipőben jár. Csak valakik tűrnek vagy nem találják a kiutat mint én is. Van akik titkos szeretővel színesítik az életük. Az 50% meg 2-3 gyerekkel is válik és felrúgja az életét pár év boldogság miatt, hogy utána újta ez legyen... Nehéz az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!