Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján döntitek el, hogy el akarjátok venni feleségül a párotokat?
Figyelt kérdés
Úgy értem mik a legfontosabb tulajdonságok amivel rendelkeznie kell a nőnek illetve milyen legyen a kapcsolatotok, hogy eljussatok az elhatározásig? Minden esetben a szerelem hajt titeket?2021. szept. 4. 22:37
1/7 anonim válasza:
Ez nálam egyszerű: én senkit nem vagyok hajlandó feleségül venni. Sajnos a jogrendszer durván megszivatna egy válás esetén.
2/7 FoxtrotLidérc válasza:
Nálam a házasság súlyozottan bizalmi kérdés. Olyan erős kötelék, ami megszeghetetlen. Számomra ez egy örök dolog. Egész életre szól. Éppen ezért ezt csak annak a nőnek merem MAJD felajánlani (ha egyáltalán), aki EZERSZERESEN bizonyított nekem - mind hűség, mind kitartás, mind önzetlenség terén. Hogy értsd: Nem rabszolga vegyes bólogató autótacskó kell nekem. Olyan ÖNÁLLÓ, autonom nőre van szükségem, akivel EGYMÁSRA támaszkodhatunk. Barátnőm EZER lehet. A feleségből mindössze egy. És ha arról lesz VALAMIKOR szó, nem fogom sajnálni az időt kiismerni a leendőbelimet. Blindre még egyszer nem választok párt. Annak tragédia a vége.
3/7 anonim válasza:
Egyrészt az alapján, hogy mit jelent nekem meg neki a házasság. Nálunk a holtomiglan-holtodiglant. Másrészt mennyire vagyunk arra alkalmasak arra, hogy úgy éljünk egymás mellett, hogy a holtomiglan-holtodiglan ne mesterségesen előrehozott legyen, ne adj Isten még jól is érezzük magunkat, tiszteljük/szeressük egymást.
4/7 anonim válasza:
1: Nem tudsz kötni egy házassági szerződést? Vagy előre tudod, hogy nem a jövendőbelidnek lesz nagyobb jövedelme, mint neked? LOL.
5/7 anonim válasza:
Elvettem azt a nőt, akinek még én is megfeleltem. Képzelhetitek.
6/7 anonim válasza:
1-es ppnt a magyarjogrendszer nem szopat, ha tiszában vagy vele.Házasság előtti vagyonod mindig a tiéd marad, ha azt házasság alatt eladod pl. egy lakás és újat veszel addig az értékig a Tiéd.Örökség mindig külön vagyon marad, bizosítások is, illetve a kedvezményezetté ha meghalsz, nem a házastársé.Legtöbb kártérítés, jogdíj különvagyon.Házadsági szerződésbe azt írhattok ami mindkettőtöknek jó.
7/7 anonim válasza:
Ha valaki, egyben a társam, és a legjobb barátom tud lenni, meg tudok benne bízni, tudok vele önmagam lenni teljesen akkor simán.
De ha nem tudok mellette fel szabadultan önmagam lenni, akkor nem őt keresem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!