Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti honnan tudtátok, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti honnan tudtátok, hogy a párotokat akarjátok társnak? Miben volt más, mint a többi kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
2019. máj. 28. 08:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Pl. annyira rám koncentrált, annyira éreztette hogy én kellek, hogy gyönyörűnek látott...mondjuk mi nagyon nagyon hamar tudtok konkrétan 24 óran belül az első szóváltastól, hogy összetartozunk.
2019. máj. 28. 08:50
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen jó volt az élet vele, semmin nem változtattam volna. Tudtam, hogy egy életen át is minden nap öröm lesz hozzá bújva aludni.
2019. máj. 28. 08:57
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Mellette azt érzem, hogy jó vagyok úgy, ahogy vagyok, soha nem kell szerepet játszanom vagy titkolóznom, mint korábbi kapcsolatomban (mert ott egy csomó minden nem tetszett a partneremnek, és olyankor éreztette vagy elmondta, hogy nem jól csinálom, hülyeségeket szeretnék, a véleményem butaság, stb). Nincs semmi játszmázás, mert nincs rá szükség, olyan jó, laza, biztonságos érzés vele otthon lenni vagy bárhol. Így aztán megvan a teljes bizalom, és mindent meg tudunk beszélni, akármi van.
2019. máj. 28. 09:04
 4/12 anonim ***** válasza:
34%
Onnan , hogy el sem gondolkodnak rajta hogy mi lesz holnap vagy a,b,c lehetőségeken. Te kérdező viszont még a gondolkodás útján jársz így az igazi még odébb van.
2019. máj. 28. 09:24
 5/12 anonim ***** válasza:
21%
Vékony volt, jó alakkal, hosszú barna haj.
2019. máj. 28. 09:36
 6/12 anonim ***** válasza:
62%
Sokkal egyszerűbb volt vele minden.
2019. máj. 28. 10:12
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

Miután összeköltöztünk, nem romlott el a kapcsolatunk, hanem inkább minden egyes nap jobb volt, mint az előző. Alig vártam, hogy minden nap vele keljek- feküdjek.

Nálam általában az összeköltözésnél indult el a lejtőn a kapcsolat, de ez más volt.

2019. máj. 28. 12:23
 8/12 anonim ***** válasza:

Én már az első találkozásunkkor sejtettem, hogy ő lesz a férjem.

Én határozott, és válogatos vagyok mindenbe, ami nem egyenlő a finyásággal. Tudatosan senkibe nem lehet beleesni szerelemmel, viszont azt éreztem, hogy hosszú távon baromira nincs szükségem olyan szokásokkal rendelkező emberekre, amiket mondjuk a családtagjaimban, vagy más emberekben is nehezen tűrtem. Ez van amikor első blikkre, habitusra látszik.

Sok randim volt előtte. Helyesek voltak, normálisak voltak, de nem kellettem nekik. Nem láttak engem.

A férjem abban volt más, hogy időt adott nekem, és talán az egyetlen férfi, akiben morzsákban felfedezhető a hiúság. Borzasztóan irritálóak számomra azok az emberek, akikben halvány fényét érzem annak, hogy magát tolja előtérbe a sikerei által.

A férjem olyan értékekkel rendelkező nőt keresett, mint amilyen én vagyok. Én pedig olyan embert kerestem, aki ezt értékelni tudja.

Onnan tudtam h ő az igazi, hogy nem volt szükségem játszmákra. Ezt egy nagyon fontos és markáns jelnek tekintem egy jó kapcsolat elején. Nem féltem attól mit szól hozzám, mit vegyek fel, mit mondjak, hogyan beszéljek, és egyáltalán...

2019. máj. 28. 15:57
 9/12 anonim ***** válasza:
Sokkal érettebb a párom is meg a kapcsolat is. Nincs gyerekes sértődés, hatalmi játszma, stb. csak nagyon sok támogatás és szeretet.
2019. máj. 28. 16:49
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem fogazott.
2019. máj. 30. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!