Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek nem a férje élete nagy szerelme? Le lehet így élni egy életet?
Hát ez szar ügy.
Ha lehet el kell kerülni.
Nem ő volt életem egyik nagy szerelme, de amikor beleszerettem a férjembe, simán stornózta a fejemből azt a 20 éves kori nagy szerelmet. Viszont 8 év alatt sikerült belőlem még az írmagját is kiirtani a szerelemnek és azóta, 5 éve nagyon boldogtalan vagyok. A legrosszabb azóta, amióta szerelmes lettem másba 3 évvel ezelőtt. Hát ez tényleg maga a pokol, amikor rájössz, hogy már nem lehetsz szerelmes se, mert mindenki foglalt körülötted és nem csak amiatt szenvedsz, mert nem lehettek együtt soha, de magadat is megveted a vágyaid miatt.
De én nem színészkedek. Így azért lehet bírni, őszintén. Tudja a férjem is, hogy már nem szeretem és azt is, hogy mást szeretek. Nem is fekszem le vele. Nem érdekel, ő mit csinál. Ha színészkednem kéne, már rég elváltam volna, mert azt nem bírom.
"Ha színészkednem kéne, már rég elváltam volna, mert azt nem bírom."
Tehát kifele se színészkedsz, befele se színészkedsz, akkor minek vagy vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!