Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez vonzódás?

Figyelt kérdés
Van férjem 4 éve, szeretem, az álmainkat eddig együtt valósítottuk meg. 3 hete megláttam egy férfit. Olyan érzésem volt, hogy szeretem. Mi a baj velem? A mostani élezem az elért céljaim nem akarom feladni. Akkor mik ezek az érzések?

2021. aug. 16. 20:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

"Most a férjem szeretem"

Olyan nincs, hogy mindig azt szeretem, aki éppen a szemem előtt van. Ez nem szerelem, csupán vonzalom. Megláttál valakit, aki hatással van rád, de szerintem sokkal többet képzelsz bele ebbe a dologba, mint ami.

Leírok neked valamit, aztán hogy mit szűrsz le belőle, a te dolgod. Nagyjából 10 évvel ezelőtt egy akkor eléggé rossz kapcsolatban éltem, de nem mertem belőle kilépni. Egy nap kikezdett velem valaki és baromi jól esett az érdeklődése, hiszen a kapcsolatom már egyenlő volt a kínlódással. Szégyen ide vagy oda, pár szép szó után rögtön szerelmesnek éreztem magam és imádtam, hogy valaki nőként néz rám. Én hülye meg is jegyeztem neki pár nap elteltével, hogy úgy érzem, ez már szerelem. Az arcomba nevetett és azt mondta: "Ne túlozzunk, te is kapcsolatban vagy és én is, én csak jól akarom érezni magam pár órára!" Számomra ez a mondat annyira kijózanító volt, hogy ahogy kimondta, azonnal kizártam az életemből, még mielőtt bármi történt volna köztünk.

Kicsit hűtsd le magad és próbálj a realitás talaján maradni. Akármilyen hatással van is rád a másik férfi, kezeld a helyén a dolgokat, mielőtt még a párod veszi észre rajtad ezt a nagy rajongást a másik férfi irányába és akkor már tényleg gond lesz.

2021. aug. 17. 15:14
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Biztos lehetsz benne hogy neki csak egy vagy a sok flört közül és nem úgy gondol rád ahogy te rá.

Igaza van az előttem szólónak. Amúgy te magad írtad hogy levetkőztet azzal ahogy néz. Sexre hajt!

2021. aug. 17. 15:28
 23/25 anonim ***** válasza:
47%
Nemrég hallottam egy pszichológus előadását. Ő arról mesélt, hogy a házassága alatt 2,5-szer volt szerelmes más férfiba a férjén kívül. Egyszer az egyik munkatársába, akivel közös projekten dolgozott, de észrevette, hogy ez a helyzet és tudatosan eltávolodott a férfitől. Másodszor egy nyaraláson esett szerelembe, de az előzőekből tanulva, itt is sikerül megtartóztatnia magát. A 0,5 pedig egy motoros kirándulás során volt mikor felült egy ismerőse mögé a motorra, ott is jöttek az érzések, de itt már időben ráeszmélt a dologra, ezért lett csak 0,5. Szóval az megesik, hogy megtetszik valaki/beleszeretsz másba. A lényeg, hogy neked kell eldönteni, hogy hűséges akarsz-e maradni a párodhoz, általában ez a jobb megoldás.
2021. aug. 19. 08:01
 24/25 anonim ***** válasza:
43%

Nem az ismeretlen pasit szereted csak egy idealizált érzést.

Szerintem valami hiányzik a kapcsolatból. Pl. újdonság, randi, közös program, gyengédség, intimitás és stb. Én nem tudhatom, neked kell tudni.

2021. aug. 19. 08:56
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerelem. Az ember lelke nem monogam. Lehet hazudni, lehet csalni, lehet lemondani, lehet mindent feldulni is. De ez emberi termeszet. A halalos agyon kiderul, mit fogsz megbanni. Amit tettel, vagy amit nem tettel meg.
2021. aug. 19. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!