Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírod, hogy a házastársadnak semmi tartása nincs a szüleivel szemben?
Én férjem édesanyjához való viszonyulása miatt gondolkodok már a váláson. Soha semmi szeretetet nem kapott tőle, csak a bántást, de mégis első szavára ugrik mégis. Semmi tartása nincs vele szemben.
Tökéletes lenne a házasságunk, de ezt egyre kevésbé bírom, már a váláson gondolkodok.
Ismerkedéskor távol tartott az édesanyjától, azért nem láttam bele ebbe a helyzetbe.
És ahogy telik az idő, nem hogy beletörődök, beleszokok, inkább egyre kevésbé bírom.
Ne versengj a fèrjed èdesanyjàval 🙃
Elhiszem, hogy bizonyos IQ szint alatt vetèjtàrsat làtsz benne, viszont az èdesanyja. Ha elvàlsz a fèrjed sztem nem veszít semmit...
#1 Nem az anyóssal van gondom. Azaz jelenleg nem arra irányul a kérdésem. Hanem, hogy az én férjem nem látja milyen az anyja. Ezzel.
#2 Szerintem te meg sem értetted amit írtam.
2 vagyok. Nagyon is megèrtettem.
Mi az, hogy nem làtja? Az anyjàról beszèlsz valszeg jobban ismeri, mint te. Lehet, hogy elfogult vele, mivel èdesanyja, de ebben az esetben sem neked kell felnyitnod a szemèt.
Az ő kapcsolatukba neked sem beleszólàsod, sem közöd nincs.
Szoksz vagy szöksz
2 ,4es éld ki magad máshol!
Mi történt pontosan?
Beleszól az eletetekbe?
Ha nincs tartása az baj mert nem szabadulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!