Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házastársad a legizgatóbb szexuálisan számodra az eddig látott emberek közül?
Én megmondom őszintén, szeretőm van mellette.Azért vagyok vele, mert idejében megértettem a szegénységből kitörni csak vele tudok.de semmi szexi nincs benne.Jól keres IT területen, igazából ha leírom az se probléma, mert anonim az oldal.Nettó 8-900 körül van neki havonta.Nekem nem kell melóznom.
DE a teste az olyan, hogy néha összeszorított foggal szoktam neki szétrakni a lábam.Nem baj, van kettő gyerekünk, ha válunk én jól járok.
32N
Ha csak az "igen" választ fogadod el akkor írd meg nyugodtan.
Mer' akkor igen.
Nekem kulsore egyik sem izgatobb a a masik exemnel se.
Alaovetoen amugy is olyannal.jovok ossze aki ruhaban is tetszik. De egyebkent nem vagyok vizualis.
Ha ezer ffi fotot néznék meg se éreznék semmit.
Nem, távolról sem. És nem azért, mert nem néz ki jól, de ismerek/ismertem olyan nőket, akik még jobb nők, és minden szempontból izgatóbbak voltak.
De: a házasság messze nem csak a külsőségekről és a szexuális vonzerőről szól. Attól, hogy nem ő a legszexibb, legvonzóbb nő a világon (azért lássuk be, erős a mezőny...), még nem mondhatom, hogy nem tetszik, vagy nem tud felizgatni, vagy ne lenne remek vele a szex.
De ne áltassuk már magunkat, Budapesten ha csak végigmész az utcán vagy egy plázában, tucatjával jönnek szembe a jobbnál-jobb nők. De ez nem jelent semmit. A szépség messze nem elég egy kapcsolathoz, sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!