Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod magad vonzónak a másik nem számodra elfogadható külsejű tagjainak szemében?
Figyelt kérdés
Szavazzatok, és hozzá is szólhattok, ha úgy érzitek, a válasz részletesebb kifejtést igényel. Részemről az 50-ből 1-es tartományba saccolom magamat.2021. máj. 29. 21:14
A kérdező szavazást indított:
10-ből 9-10 elfogadható külsejű férfinak/nőnek bejövök
10-ből 7-8 elfogadható külsejű férfinak/nőnek bejövök
10-ből 5-6 elfogadható külsejű férfinak/nőnek bejövök
10-ből 3-4 elfogadható külsejű férfinak/nőnek bejövök
10-ből 2 elfogadható külsejű férfinak/nőnek jövök be
10-ből 1 elfogadható külsejű férfinak/nőnek jövök be
50-ből 1 elfogadható külsejű férfinak/nőnek jövök be
100-ból 1 elfogadható külsejű férfinak/nőnek jövök be
1000-ből vagy többől 1 elfogadható külsejű férfinak/nőnek jövök be
A világon egyetlen elfogadható külsejű férfinak/nőnek sem jövök be
72 szavazat
1/19 anonim válasza:
Nem vagyok egy tipik insta modell. "népszerű" sem voltam sosem. De azért látom, hogy mennyien néznek meg az utcán, illetve, hogy mennyien közeledtek felém eddig ismerkedési szándékkal.
A 10-ből 3-4re szavaztam ezek alapján.
Viszont, ha a randis tapasztalatokból kellene meríteni, ott 9-ből 8 szeretett volna folytatást. De ez ugye nem mérvadó, mert ez a 9 férfi már az említett 10/3-4-ben van.
2/19 anonim válasza:
Én nem elfogadható külsejű embereknek sem jövök be, 10/0,5-re értékelném magam, ha pontozni kellene. A fél pont azért jár, mert ápolt vagyok, jól öltözöm, sminkelek, sportolok, szóval igyekszem. De inkább a magam kedvéért teszem ezeket a dolgokat, mert másoknak úgyse számít.
3/19 anonim válasza:
Én túlsúlyos nő vagyok, mégis azt tapasztalom, hogy rengeteg férfinak bejövök, főleg a számomra átlag és afelettieknek. Mindig szerencsés voltam. És nem szégyelltek soha, nem csak szexre akartak. Az elmúlt 15 év tapasztalatán erős 8 - 9esnek érzem magam.
4/19 anonim válasza:
Én két alkategóriára bontanám: egyedülállók és kapcsolatban élők. Előbbiek közül egyetlen elfogadható külsejűnek sem jövök be, utóbbiak közül legalább néha kapok egyik-másiktól arra utaló jeleket, hogy igen, bár ki tudja, lehet, tőlük minden más nő is kap...
6/19 anonim válasza:
én olyan 4 vagy 5 pontosnak tartom magamat alkatilag, arcra megvagyok a 9-es. Most dolgozom rajta, hogy alkatilag is legalább 7-es legyek.
7/19 anonim válasza:
Így nagyon nehéz válaszolnom, mert rengetegszer átgondoltam és arra jutottam, hogy 100-ból olyan 5 férfinek tetszenék. Viszont azt nem kalkuláltam bele, hogy nekem a 100-ból hány tetszene. :) Így nem tudok erre válaszolni. (És amúgy is, egész életemben kb. 5-6 férfi tetszett nagyon, azoknak "természetesen" nem kellettem ill. ez ambivalens, mert kettőnek barátnője volt, egy teljesen bolond volt, kettő meg SOKKAL fiatalabb volt nálam.)
8/19 anonim válasza:
Nehéz kérdés, mert nekem nagyon kevés pasi tetszik. Eleve az a 10 is nehezen jönne össze, akikből el kéne dönteni, hogy bejövök-e nekik😂 A másik probléma, hogy aki nekem tetszik, arról soha az életben nem venném észre, hogy én is neki, szóval ez alapján 0. Viszont volt már olyan, hogy később kiderült, amikor már nem volt aktuális, hogy igen, ő állítólag küldte a jeleket. Na, én abból semmit nem látok. Tehát olyan 1 és 10 közé tenném 🤷
9/19 anonim válasza:
Eddigi 22 évem alapján a 1000ből 1 kategória leszek, mert egyetlen ilyen embert ismertem eddig, úgy is, hogy mindenkit számításba veszünk, nem csak azokat a férfiakat akik nekem tetszettek.
10/19 anonim válasza:
1000/1, ha általában nézem, senkinek, ha a számomra is elfogadhatóakat tekintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!