Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartod magad vonzónak a másik nem számodra elfogadható külsejű tagjainak szemében?
Gyerekek ne vicceljünk már. Ismerjük be, hogy a külső megjelenés kevéssé számít a "bejövés"-ben.
Ha a másik tiszta ápolt az már pont elég, hogy bejőjjön, ha klassz a jelleme, aranyos, normális. Vagy cáfoljatok meg. Csak őszintén! Nagyon fontos a külső?
5-10 evenkent 1 eleg jo pasinak jottem be eletemben.
Huszonevesen gyakrabban.
Mostanaban csak a hajlektalanoknak, meg 70 eveseknek tetszem, azoknak iscsak néha.
47/N
Fogalmam sincs, hogy kinek jövök be.
Azt tudom, hogy valószínűleg több mint amennyit én észreveszek. (Nem használok közösségi médiát, és az utcán se nagyon foglalkozom másokkal. Egyszer néhány hónapja a saját anyám mellett elsétáltam az utcán, mert a saját gondolataimmal voltam elfoglalva.)
A külsőm az átlagos alsó kategóriája, az öltözködési stílusom látványos és egyéni. Újabban a vintage stílus inspirál, 1930'as, 40'es, 90'es évek. Nem sminkelek.
Ez valószínűleg nagyon megosztóvá tesz, akinek tetszik annak tényleg tetszik, akinek nem tetszik annak meg nagyon nem. Tehát ez nem olyan semleges terep, mint a farmer+fehér póló.
Azert milyen érdekes, hogy a 13-ast lepontozzátok, a 14-est meg fel.
Egyik sem én vagyok, csak feltünt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!