Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire tartod magad vonzónak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartod magad vonzónak a másik nem számodra elfogadható külsejű tagjainak szemében?

Figyelt kérdés
Szavazzatok, és hozzá is szólhattok, ha úgy érzitek, a válasz részletesebb kifejtést igényel. Részemről az 50-ből 1-es tartományba saccolom magamat.

2021. máj. 29. 21:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Gyerekek ne vicceljünk már. Ismerjük be, hogy a külső megjelenés kevéssé számít a "bejövés"-ben.

Ha a másik tiszta ápolt az már pont elég, hogy bejőjjön, ha klassz a jelleme, aranyos, normális. Vagy cáfoljatok meg. Csak őszintén! Nagyon fontos a külső?

2021. okt. 31. 20:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Tobbszor is mondtak mar hogy vonzo ferfi vagyok (persze ez szubjektiv), voltak is probalkozasok a masik nem reszerol iranyomba az utobbi idoben, de baratsag extrakkal kapcsolatnal tovabb nem jutottam. Az meg nekem nem valo. Erzelmes tipus vagyok. Egyebkent en maganat egy tizes listan maximum 7esnek saccolom
2021. nov. 1. 07:46
 13/19 anonim ***** válasza:
48%
Mindegyik megd.gna
2022. febr. 18. 09:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

5-10 evenkent 1 eleg jo pasinak jottem be eletemben.

Huszonevesen gyakrabban.

Mostanaban csak a hajlektalanoknak, meg 70 eveseknek tetszem, azoknak iscsak néha.

47/N

2022. febr. 19. 00:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok. 10000- bol egynek jovok be, aki szembejon az utcan, akarhol.
2022. febr. 19. 00:35
 16/19 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, hogy kinek jövök be.

Azt tudom, hogy valószínűleg több mint amennyit én észreveszek. (Nem használok közösségi médiát, és az utcán se nagyon foglalkozom másokkal. Egyszer néhány hónapja a saját anyám mellett elsétáltam az utcán, mert a saját gondolataimmal voltam elfoglalva.)

A külsőm az átlagos alsó kategóriája, az öltözködési stílusom látványos és egyéni. Újabban a vintage stílus inspirál, 1930'as, 40'es, 90'es évek. Nem sminkelek.

Ez valószínűleg nagyon megosztóvá tesz, akinek tetszik annak tényleg tetszik, akinek nem tetszik annak meg nagyon nem. Tehát ez nem olyan semleges terep, mint a farmer+fehér póló.

2022. febr. 19. 12:08
 17/19 anonim ***** válasza:

Azert milyen érdekes, hogy a 13-ast lepontozzátok, a 14-est meg fel.

Egyik sem én vagyok, csak feltünt.

2022. márc. 4. 10:10
 18/19 anonim ***** válasza:
49/N vagyok a mai napig bejövős, es nem hiszem, hogy ez mind a (normál) külsőm miatt van. Azert azt nézzük már meg, hogy milyen ronda igénytelen talicskaknak is van párja. Szóval jól írta a 13.. Mind meg lesz d.gva.
2022. márc. 4. 10:14
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes módon pont, hogy azoknak szoktam bejönni, akik nekem is bejönnek, aki nekem nem tetszik annak ritkábban. Amúgy teljesen átlagos lánynak gondolom magam. Talán egy 6-7 egy tízes skálán de ez olyan rohadt szubjektív. Viszont szerintem a személyiségem nyitott, vicces szóval emiatt is tetszhetek fiúknak.
2022. jún. 6. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!