Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek házasság előtt szexelni bűn?
Mindenki kimondja, hogy nem. De arról egynek sincs fingja sem, hogy egyáltalan mi ennek az alapja.
A rengeteg kiélt, kicsapongó, önmagát megtalálni sem képes ember is ezt mutatja.
Ohh és a böjtölés sem misztikum. A tudomány igen is alátámasztja a böjtidőszakok hasznosságát...
12
Én ki is éltem magam, szexeltem is szabadon és most megtalaltam önmagam és boldog vagyok. Na ilyenkor mi van?
Jézusm, ezt a 12-es által belinkelt cikket, még az író sem gondolhatta komolyan. Olyan "érvek" vannak benne, mint :
- Addig játékos, gyermeki a lelkünk, ameddig nem szexelünk, és ez a gyermeki játékosság elengedhetetlen egy kapcsolatban.
vagy
- ha velem várt a szexszel házasságig, akkor tudom, hogy nem fog soha senkivel szexelni, de ha lefeküdtünk a házasság előtt is, akkor bárkivel lefeküdhet utána.
19
Hogy tetézzem, mi vicces cigit szoktunk szex után elszívni. Jujj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!