Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek házasság előtt szexelni bűn?
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 12:11
2/34 anonim válasza:
2021-ben az a szomorú, hogy ez még valakiben felmerül.
4/34 A kérdező kommentje:
Hát ki tudja azért kérdeztem
2021. júl. 28. 12:14
5/34 A kérdező kommentje:
Szerintem se bűn csak érdekelt ki mit gondol erről
2021. júl. 28. 12:15
6/34 anonim válasza:
Ugyan már…a házasság is egy ember alkotta dolog, majd “Isten” eszerint büntet? A szex nem bűn, csak elhitették velünk.
7/34 anonim válasza:
Nem, nem az (legalábbis szerintem).
8/34 anonim válasza:
Én úgy voltam annak idején ezzel a dologgal, hogy kíváncsiságból kipróbáltam a dolgot. Bár ne tettem volna!
Pár nap múlva lelkileg krízishelyzetbe kerültem - mint sokkal később kiderült, a lelkiismeretem MEGBÜNTETETT ezért a tapasztalatért (nem tartoztam hivatalosan a férfihoz.) Ez a tudat akkor nagyon megrázott.
Lehet persze azzal példálózni, hogy "éljük ki magunkat" és társai. De az Élő Lelkiismeretnek is lesz a cselekedeteinkhez egy-két szava...
9/34 anonim válasza:
Ja... összeházasodtok, aztán kiderül hogy nagyon nem passzoltok szexuálisan.
Lesz két kielégületlen, szexuálisan frusztrált fél. Juhú.
10/34 A kérdező kommentje:
Értem
2021. júl. 28. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!