Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Válaszút, egyedül nem megy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válaszút, egyedül nem megy?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nagy bajban vagyok.

Férjemmel hat éve vagyunk együtt, van egy két éves kisfiunk.

Férjem három hete elköltözött mondván, én mindenért bas@zogatom, utál hazajönni, állandóan piszkál, hogy kozmetikusnál voltam, az ő pénzéből, körmösnél voltam, az ő pénzéből, mindig hangoztatja, hogy az ő pénze. Valóban, ő nagyon jól keres, nem kell bölcsibe adnom a fiunk, egy évet még maradok vele itthon. De már nagyon kezd megalázó lenni ez az örökös pénz emlegetése, mindent erre hegyez ki. Három hete összevesztünk, ő szerinte én mindenért beszólok,ő már nem akar velem élni, ezért elköltözött. Munkája után mindig jön, játszani a fiával, de a cuccait nem hozza, azt mondta, bizonyítsak, hogy megérje neki, hogy vissza jöjjön.

Kérdeztem, hogy oké, de mondjon gyakorlati példákat. Azt mondta, hogy hódoljak be, legyek szolgalelkű, ne beszéljek vissza neki, mindent csináljak meg szó nélkül, hagyjam őt békén.

Hát köpni nyelni nem tudtam. Most normális az ilyen? Nagyon visszaél az anyagi helyzetemmel, hiszen én nem kapok fizetést, ezt is folyton hallgatom, hogy mit teszek hozzá a család fejlődéséhez.

Azt hiszem megfogok őrülni, de sajnos maradnom kell, nincs munkám, nincs családom, senkim nincs. Bölcsik, ovik zárva, az egyetlen időszakos bölcsi fizetős, 2.100 Ft /nap.

Ti mit tennétek a helyemben? Alázkodjak meg? Az elmúlt három hétben egy Ft - t nem adott, egyszer sem ment el boltba vásárolni.

2021. júl. 12. 21:53
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Én sem szórtam a pénzt, csak egyszerűen nem tudtam félretenni, akkoriban én sem kerestem rosszul, de a babakelengye sok száz ezret elvitt, pont azért, mert nem néztem én sem az árát pl a babakocsinak. Így utólag már tudom, de akkoriban nem is mertem gondolni olyanra sem, hogy el fogunk válni :(

2021. júl. 13. 07:44
 22/25 anonim ***** válasza:
18%
Akkor ezek után majd figyeled a babakocsik árát. :) Ha ennyi tanulság volt ebben, akkor az már rendben van. Mondjuk a férjedet sem értem, hogy miért nem szólt, hogy van olcsóbb.
2021. júl. 13. 11:32
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Korábban sem dolgoztál?

Keress munkát és más pasit!

Add be a válókeresetet!

2021. júl. 13. 13:26
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Keress munkát, gyetek mehet a bölcsibe. Mondd meg a ferjednek, hogy ez lesz a megoldás, mert te nem cseléd vagy, ugyanis még a cseledek is kapnak fizetést a megbízójuktól.
2021. júl. 14. 15:46
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Szakítanék és kiperelnék belőle egy minimum 200 ezret.

Ő is ugyanúgy baszogat téged, mint állítása szerint te őt, bár ez nem.tiszta a leírásból, de az tiszta, hogy ő egy nyomorék, te meg felesleges dolgokra költesz. Van fogalmad róla mennyire rossz karma műkörmöshöz menni, amikor a bolygó fele amin élsz nyomorban él, éhezik??

Te kb egyedül törődsz a gyerekkel. Ez mi ha nem hozzáadás a családhoz? A párod szellemi fogyatékos, hogy pénzben nézi a hozzájárulást? Ennyi erővel én semmit se csináltam, közben kb csak én foglalkozok a gyerekkel, és én viszem az egész háztartást, meg én tartom egybe a párom mentális állapotát is.

Ha nem megy a különmenés, és be kell hunyászkodj, akkor se kell végleg ezt csinálni. Majd lesz nagy az a gyerek.

Engem a párom azzal zsarol, hogy nem láthatom a gyerekem 18 éves koráig ha elhagyom, mert nincs apasági.

2021. júl. 18. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!