Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válaszút, egyedül nem megy?
Sziasztok. Nagy bajban vagyok.
Férjemmel hat éve vagyunk együtt, van egy két éves kisfiunk.
Férjem három hete elköltözött mondván, én mindenért bas@zogatom, utál hazajönni, állandóan piszkál, hogy kozmetikusnál voltam, az ő pénzéből, körmösnél voltam, az ő pénzéből, mindig hangoztatja, hogy az ő pénze. Valóban, ő nagyon jól keres, nem kell bölcsibe adnom a fiunk, egy évet még maradok vele itthon. De már nagyon kezd megalázó lenni ez az örökös pénz emlegetése, mindent erre hegyez ki. Három hete összevesztünk, ő szerinte én mindenért beszólok,ő már nem akar velem élni, ezért elköltözött. Munkája után mindig jön, játszani a fiával, de a cuccait nem hozza, azt mondta, bizonyítsak, hogy megérje neki, hogy vissza jöjjön.
Kérdeztem, hogy oké, de mondjon gyakorlati példákat. Azt mondta, hogy hódoljak be, legyek szolgalelkű, ne beszéljek vissza neki, mindent csináljak meg szó nélkül, hagyjam őt békén.
Hát köpni nyelni nem tudtam. Most normális az ilyen? Nagyon visszaél az anyagi helyzetemmel, hiszen én nem kapok fizetést, ezt is folyton hallgatom, hogy mit teszek hozzá a család fejlődéséhez.
Azt hiszem megfogok őrülni, de sajnos maradnom kell, nincs munkám, nincs családom, senkim nincs. Bölcsik, ovik zárva, az egyetlen időszakos bölcsi fizetős, 2.100 Ft /nap.
Ti mit tennétek a helyemben? Alázkodjak meg? Az elmúlt három hétben egy Ft - t nem adott, egyszer sem ment el boltba vásárolni.
Na hát akkor az a tiétek. Hiába csak ő kereste.
Én nem tudnék túllépni azokon amiket mondott. Ennek fényében cselekedj. Akarsz-e cseléd lenni vagy sem. Megérdemled-e ezt vagy sem.
Tipikusan olyan eset ahol nem kellett volna összeházasodni, pláne közös gyereket vállalni, de ezen már túl vagytok. A férjed totálisan elhidegült tőled érzelmileg, ha nem lenne a közös kicsi akkor feléd sem szagolna ez van. Azért költözne vissza mert neki kényelmes, de ettől még nem fog jobban szeretni egy centivel sem, hanem egy idő múlva majd lelép egy másik nővel (de előtte gondosan kimenti a vagyont, hogy ne lehessen a vagyonmegosztás során kettéválasztani).
Megoldás: jó ügyvéd és válóper, vagyonmegosztás, gyerektartás, te meg elmész dolgozni szeptembertől.
A leírás alapján agresszív disznó, ráadásul pénzzel zsarol, ami pont ugyanolyan agresszió, mintha néha lekeverne egyet.
Minél előbb el kell válni, csak ahogy nézem nem fogod tudni a gyereket egyedül nevelni.
Ha tudsz, kérj ügyvédtől segítséget. Van városokban ingyenes jogsegély, bár most nyári szünetben necces.
Tényleg senki nincs, aki segíteni tudna? Az ő családjával milyen a viszony? Ha jó a viszonyod az anyósoddal, lehet azért megemlíteném ezt neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!