Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha házasként más férfiakról írok szexuális történeteket az megcsalás?
13-as vagyok: én a rég nem látott exeimet énekeltem meg. Klassz élmények voltak, de a múlt.
Ennek semmi köze a férjnemhez, és fordítva. Nem is értem.
"Nem feszélyez, mert nem tartom számon és nem ellenőrizgetem, de ha megtudnám azért rosszul esne. Nem birtoklom a gondolatvilágát és nem zavar, ha tetszene neki más, de azért ne vegye magát már körbe ilyen emberekkel, csak mert tetszenek neki. Na meg felizgul rájuk és történeteket ír. Ez olyan prosztó dolog, mintha nőket nézegetne valaki instagrammon és beszívezne minden ilyet."
hát pedig ezek alapján eléggé feszélyez.
"Na meg felizgul rájuk és történeteket ír. Ez olyan prosztó dolog, mintha nőket nézegetne valaki instagrammon és beszívezne minden ilyet."
Az írást nem nevezném annak, főleg, ha jól csinálja. Az instagramos szívecsézés baromi messze áll ettől. Ott rajtad röhög (rosszabb esetben sajnál) a fél falu, az írás meg az ő magánügye.
"A végeredmény ugyanaz"
hogyhogy? írás esetén is rajtad röhög a fél falu?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!