Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nőkre mennek rá jobban a férfiak VAGY Házas férfiakra nyúlnak rá inkább a nők? Tapasztalatotok érdekel, történetek
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 18:42
1/18 anonim válasza:
Házas férfiak mennek fiatal nőkre leginkább. Van, hogy pénzért is.
2/18 anonim válasza:
Gazdag, vagy annak tűnő pasikra megy rá a csajok nagy része, fiatal csajokra meg a korosodó pasik.
3/18 A kérdező kommentje:
Tapasztalatok érdekelnek, történettel amik tényleg megtörténtek körülöttetek
2021. máj. 6. 18:59
5/18 anonim válasza:
#3 puncs.hu-n voltam mint sugar baby. Ez elég tapasztalat arra, hogy sok sunyi házas férfi van?
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nektek!!
2021. máj. 6. 19:04
7/18 anonim válasza:
A környezetemben, úgy fogalmaznék, inkább házas férfiak mozdulnak rá bármilyen nőre.
8/18 anonim válasza:
Azt nem értem minek házasodik valaki aki nem bír a vérével. A környezetemben sorra mennek szét a házasságok 1-1 év után, sőt alig van olyan ismerősöm, akik ha gyerek lett együtt is maradtak.
9/18 anonim válasza:
#8 mert akarnak gyereket, hogy ne haljon ki a családfájuk, de tartás nincs bennük.
10/18 anonim válasza:
Szerintem házas nőkre egyáltalán nem mennek férfiak vagy legalábbis minimálisan kevés, de szerintem azok se, max fiatal fiúk
Házas férfiak mennek fiatalabb nőkre, esetlegesen hajlandóak fizetni is érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!