Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt kiakadni egy feleségnek? Átjött hozzánk a barátnője, én meg mindössze tréfásan ennyit csináltam a barátnő felsőtestével.
Amikor a barátnő hazament, akkora égzengést csapott a feleségem, mintha embert öltem volna, mintha apját-anyját meggyilkoltam volna. Tettem én bármi rosszat? A barátnő is csak nevetgélt végig.
https://www.youtube.com/watch?v=99j8f1tixCM
Jajj, de troll!
Igen ha csöcsörészed a barátnőt, akkor mindenki kiakad, nem vicces, legfeljebb ha iq light az illető.
Proli vagy és a nejed is ekképpen, ha patáliázott mert te meg bunkó vagy :)
Szóval épp megérdemlitek egymást, hovatovább a barátnő is ez a kategória, ha pofoncsapás nélkül ezen riheg-röhög más férjétől...
Egyszerűen nincs min háborognod- ez az alacsony színvonal mindannyiótok szégyene, de legalább elütitek azt a pár évtizedet, ami mèg hátravan- egyèbre gondolom igény úgy sincs
:D :D
Kedves 8-as,
ha már így leh..lyéztél, gondolom nem làttad a smiley-kat sem... de nagyon köszi. A monitor mögüli gyáva személyeskedés tényleg nagyon menő, majdnem, mint a gagyi youtube-s csöcsörészés.
7-es voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!