Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, akinek csak egyetlen barátnője volt, és az ma a felesége?
Létezik még ilyen ma?
Bevallom, én eredetileg így terveztem az életem mondjuk 10 évvel ezelőtt.
Azt hiszem ma ez teljességgel kivitelezhetetlen.
Én ismerek ilyet, az egyik ex barátnőm szülei 16 évesen jöttek össze, azóta is együtt élnek 30 éve lassan.
Persze egy másik korban történt, akkor még gyakori volt az ilyesmi. De most esélytelen. Az emberek úgy cserélgetik egymást mint más az alsóneműjét.
2 ilyen haverom is van, az egyik 35, a másik 45 körül van jelenleg.
Az egyik klasszikus iskolai szerelem még a fősulin 18 évesen.
A másik elég későn nősült, de erősen vallásos, nála nem játszott a csajozós korszak
A szüleim, és visszamenőleg a dédszüleimig is mindenki. Az egyik nagyszülő pár még él, a dédszüleimet a halál választotta el, a másik nagyszüleimet szintén. Sosem házasodott újra a megözvegyült férj és mindegyiküknek élete első szerelme volt.
A szüleim 32 éve házasok, 16 éves koruk óta vannak együtt. Én 30 vagyok.
Korombelit viszont nem ismerek.
Nem válasz a kérdésre, de szerintem felesleges ezen görcsölni. Van aki összeházasodik az első szerelmével és az cuki, meg minden, de kb ennyi.
Nálunk mindketten a harmadik kapcsolatunkban vagyunk és most tervezünk megállapodni, de nem érzem úgy, hogy bármit veszítenénk azzal, hogy nem az első párunkkal kötjük össze az életünket. Akkor lennék inkább bajban ha a legelső pasimhoz kellett volna hozzámennem ;):P
Hogy a kérdésre is válaszoljak, egy kollégám 16 éves kora óta van együtt a barátnőjével és most (több, mint 10 év után) fognak összeházasodni. Szóval azért van ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!