Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi, akinek csak egyetlen barátnője volt, és az ma a felesége?
Létezik még ilyen ma?
Bevallom, én eredetileg így terveztem az életem mondjuk 10 évvel ezelőtt.
Azt hiszem ma ez teljességgel kivitelezhetetlen.
Igen, pl. a szüleim. Pedig nem kamaszként jöttek össze, hanem 24 évesek voltak és 26 évesen házasodtak össze.
De az egyik oldalról a nagyszüleim is csak első kapcsolat voltak egymásnak.
Egy párt ismerek csak, akire igaz ez a leírás, de őket nem érzem követendő példának, az érettségit egyikük tette le, másik azóta halasztja a gyerekszülés miatt és a fiú szülei nyakán élnek most 4 gyerekkel. Akik fiatalon megismerkedtek azoknak gyakran változnak a jövővel kapcsolatos elképzeléseik egyetem alatt, vagy csak hiányzik nekik megtapasztalni a kötetlen fiatal éveket.
Ha valaki kicsit későn érő és csak a huszas éveiben kezd el komolyabb kapcsolat után nézni, ott könnyen el tudom képzelni.
A szüleim ilyenek voltak, de 20 éve együttélés után már nem volt rózsás a kapcsolat, de kitartottak egymás mellett.
55 év együttélés volt.
Én már a második hosszú kapcsolatom gyűröm, volt egy válás gyerek nélkül, most egy élettárs van egy 6 éves fiúval és szex már nincsen, de én már nem kezdek el még egy életet...
42F
A férjem 22 volt, én 23 mikor összejöttünk. Egymásnak az elsők voltunk. Ma a férjem.
Nem így tervezte egyikünk se, és nem vagyunk vallásosak. Nincs mentális problémánk, és nem vágyunk másra.
Szerintem ez egy ideál, hogy te legyél az első valakinek, és fordítva is. Valóban nagyon ritka, de nem fehér holló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!