Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van olyan férfi, akinek csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi, akinek csak egyetlen barátnője volt, és az ma a felesége?

Figyelt kérdés

Létezik még ilyen ma?

Bevallom, én eredetileg így terveztem az életem mondjuk 10 évvel ezelőtt.

Azt hiszem ma ez teljességgel kivitelezhetetlen.

2019. aug. 27. 23:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, pl. a szüleim. Pedig nem kamaszként jöttek össze, hanem 24 évesek voltak és 26 évesen házasodtak össze.

De az egyik oldalról a nagyszüleim is csak első kapcsolat voltak egymásnak.

2019. aug. 28. 11:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én ia ismerek ilyen párt:)
2019. aug. 28. 12:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi. 17 évesen jöttünk össze, most 35 évesek vagyunk két fiúnk van.
2019. aug. 28. 19:12
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Egy párt ismerek csak, akire igaz ez a leírás, de őket nem érzem követendő példának, az érettségit egyikük tette le, másik azóta halasztja a gyerekszülés miatt és a fiú szülei nyakán élnek most 4 gyerekkel. Akik fiatalon megismerkedtek azoknak gyakran változnak a jövővel kapcsolatos elképzeléseik egyetem alatt, vagy csak hiányzik nekik megtapasztalni a kötetlen fiatal éveket.

Ha valaki kicsit későn érő és csak a huszas éveiben kezd el komolyabb kapcsolat után nézni, ott könnyen el tudom képzelni.

2019. aug. 28. 19:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Van ilyen körülöttem is, egy gimis osztálytársam és évfolyamtársam jöttek össze 16 évesen, most 32 évesek vagyunk, azóta gyerekük is van.
2019. aug. 31. 11:53
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
A férjem ilyen.10 éve vagyunk együtt.
2019. szept. 1. 21:56
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Az a szep ebben hogy egyutt valtunk gyerekekbol felnottekke.Egymassal koltoztunk egyutt ossze alberletbe majd elso kpzos auto majd hazassag majd elso kozos eskuvo kozos naszut kulfoldon majd hazvasarlas kozos gyerek kovetkezo auto kovetkezo gyerek,egyik hitel letelik majd masik is harmadik is es orokke lehetne ezeket sorolni...Akivel ezeket mindet megeled elosszor eletedbwn ugy hogy alig vagy meg 30 nem tudom mit tudna adni egy kpvetkezo kapcsolat.Nekem semmit.Remelem orokre egyutt maradunk.32-F
2019. szept. 3. 19:10
 18/21 Barnabas333 ***** válasza:

A szüleim ilyenek voltak, de 20 éve együttélés után már nem volt rózsás a kapcsolat, de kitartottak egymás mellett.

55 év együttélés volt.

Én már a második hosszú kapcsolatom gyűröm, volt egy válás gyerek nélkül, most egy élettárs van egy 6 éves fiúval és szex már nincsen, de én már nem kezdek el még egy életet...

42F

2019. szept. 4. 18:03
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi is ilyenek vagyunk. 16 éves kortól vagyunk együtt, több mint 30 éve házasok. De ez nem érdem, egyszerűen így alakult. Ha nem őt ismerem meg 16 évesen, más emberrel valószínűleg szakítottam volna. Kamaszkor után még rengeteget fejlődik, változik az ember, úgy is lehetett volna, hogy 2-3 év után vagy akár hamarabb már nem illünk össze.
2019. szept. 6. 08:34
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

A férjem 22 volt, én 23 mikor összejöttünk. Egymásnak az elsők voltunk. Ma a férjem.

Nem így tervezte egyikünk se, és nem vagyunk vallásosak. Nincs mentális problémánk, és nem vágyunk másra.

Szerintem ez egy ideál, hogy te legyél az első valakinek, és fordítva is. Valóban nagyon ritka, de nem fehér holló.

2019. szept. 21. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!