Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van?
Naponta 10x elmondja h szeret de szex az nincs. Illetve volt mult heten 3 oral reszemrol mert menstrualtam, tegnap meg bejott amig a babaval aludtam delutan, kezembe adta a farkat es a bugyimra elvezett majd kiment. Utana lattam h irt viberen korabban h csinalhatnank vmit kettesben amig alszik a baba, de nem lattam. Igy csak felzaklatott majd ott hagyott parlagon, se szex, se alvas. Regen gyerekek mellett is stabilan meg volt a heti 2 (ami nekem keves de mindegy), most jo ha havi 2 van. Masfel eve itthon vagyunk mindketten, 2kg felesleg van meg rajtam, tornazok, 8hos a legkisebb gyerekunk, 7eve vagyunk egyutt, nem csal meg, sem lehetosege, sem indittatasa, tudom h szeret, de az nem vágy.
Probaltam megbeszelni, az a valasz h faradt (sokkal kevesebbet dolgozik mint odabent), meg h hianyzik neki h kettesben legyunk (o akarta a picit). Ejjel 2 orankent szoptatok, nem fogom masik szobaba tenni a kicsit, nem is keri, orulok ha a kisagyig eljutok neha. Van 9 masik helyiseg ahol szexelhetnenk napkozben. Fogalmam sincs h mi a megoldas, majd elmulik a covid, mindenki bejar dolgozni es fizikailag jobban hianyzom neki? Most azt erzem h reszerol a vonzalom nincs meg,mikozben erzelmileg csak ram koncentral de ha odadorgolozok ejjel, elfordul, vagy rafekszik a fkara.
Mikozben anyamek 40ev hazassag utan is heti tobbszor vannak egyutt, apam kerkedik vele.
Szerinte minden rendben van, csak ez egy ilyen idoszak, nekem viszont szuksegem van az intimitasra h jol mukodjek. Tudom h ez altalaban ffiakra jellemzo, de en igy funkcionalok es kesz, viszont kuncsorogni nem fogok. Ti mit tennetek?
Ma menj oda hozzá aztán nyomd a pofájába a punc.d!
Legközelebb ha ilyet csinál meg hagyd ott a pcsba!
Ha nem változtat meg nem is hajlik arra, hogy jobb legyen, akkor meg dobd ki.
Tudod ki hagyná ezt meg turné el.
N29
De számodra ez nem megalazo? Marhára szerethet, ha a saját igényei fontosak csak! Erőt vehetne magán.
De ha neked ez jó, akkor élj így.
N29
"Regen gyerekek mellett is stabilan meg volt a heti 2 (ami nekem keves de mindegy"
Már a kapcsolat elején is probléma volt a szex, így ez nem újdonság.
"o akarta a picit)"
Butaság gyereket vállalni, ha csak párod akarta a picit. Így többször érezheted, hogy megterhelő, ezt nem akartad és cserébe vársz valamit párodtól.
Valami probléma biztos van a kapcsolatban, hiszen amikor ő kanos, te kielégíted, ha viszont te kívánod, ő nem elégít ki orálisan sem, mert fáradt. Tekintettel arra, hogy neki kapcsolat elején is alig volt szüksége szexre, valószínűleg az idő múltával még kevesebbet akar. Nem illetek össze szexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!