Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérheti-e egy férj a feleségét, hogy ne pakolja ki a fél mellét az utcán és a baráti társaságban?
Mindig ilyne volt, vagy ez most nála valami kapuzárási?
Te mennyit bókolsz?
Nem volt ilyen. Négy hónapja hagyta abba a szoptatást, előtte kisebb mellű volt, azóta jóval nagyobbak a mellei, neki ez új élmény, szereti, boldogan nézegeti magát a tükörben, és örül, hogy a szoptatás befejezése után is megmaradt a melleiben a "plusz anyag". Kérem, senki ne ribizze le, ő nem olyan, pontosan ez a lényeg, hogy nem volt eddig ilyen, és szerintem most sem az, csak megzavarta az új helyzet, az, hogy felül most nagyon domborodik.
3-as direkt hangsúlyoztam, hogy nem parancsoltam, csak kértem. Olvasni, szöveget értelmezni tudsz???
Basszus majdnem 40 fok van... én pl nem tudom elrejteni a domborulataim, és aki cickófüggő az nem tud parancsolni magának és bámulni fogja...
Ezeket írom én...
De, akkor is az ha tagadod. Tök mindegy, hogy most ez valami "szültem egy gyereket, szexi vagyok még" utáni pánik. Ehhez akkor is kell egy hajlam, hogy mutogassa magát kb akárkinek.
A legtöbb nő szülés után ha zavarral küzd, a inkább depresszió, hogy jól fogja-e csinálni, stb, nem pedig kirakja az árut, ahogy azt az olcsók szokták, szóval nem véletlen kiből mi tör elő.
Beszélj vele, elég kellemetlen hogy anyuka és feleség létére ilyen, én biztos nem hagynám így égessen, ha férfi lennék. Bár nőként meg nem pakolom közszemlére magam, annál én még szingli nőként is értékesebb vagyok, pláne nem feleségként.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!