Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éve tart a házasságotok? Megítélésetek szerint jól működik e?
Figyelt kérdés
2021. jún. 21. 12:20
12/25 anonim válasza:
55 éve vagyunk együtt és 41 éve mint házasok. Mit mondjak,beváltunk egymásnak.
13/25 anonim válasza:
2 hónap múlva leszünk 76 éve együtt, ebből 70 év házasság. Nagyon jó még minden, rendszeresen főzök, sütök. A papa meg naponta repít a fellegekbe, tehát a szex 70 éve napi szinten meg van!
14/25 anonim válasza:
Nem tisztem véleményt mondani, de a 13.-as nehezen hihető.Ha jól számolok, 90 fölötti pár, és napi szex? Mi 35 éves házasok vagyunk, szex havi egy, a többi rendben.Szeretet, közös programok, tisztelet a másik iránt.
15/25 anonim válasza:
Az első 9 évig tartott. Akkor megcsalt, elváltunk. A második 31 éve együtt, ebből 24 éve házasok. Minden ok, bár egy vérnyomás gyógyszer miatt, 10 éve nem dugunk. 66/F.
16/25 anonim válasza:
15. Király! Mi nem szedünk gyógyszert, még sem dugunk.
17/25 anonim válasza:
16 éve...és nem jól. Én próbálkozom változtatni, beszélni vele erről a problémáról de süket fülekre találok. 42 N
18/25 anonim válasza:
17. Beszélj velem. Én házas férfi vagyok, a feleségemnek én is beszélek, de süket fülekre találok. Kíváncsi lennék a női oldalra!
19/25 anonim válasza:
9 éve, hála Istennek jól működik, pedig két külön kontinensről származunk.
20/25 anonim válasza:
Mi tengeri moszat diétán vagyunk, ez nagyban segíti a jó házasságunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!