Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább pozitív vagy negatív az átlag megítélése egy ilyen nőnek?
Negatív...
addig még nagyjából közömbös volt, amíg azt nem írtad h "Szabadidejében is agypuhító műsorokat szeret nézni."
Nálam ez elég negatív. Főleg h amúgy intelligens lenne. Akinek ennyi szabadideje és tőkéje van ráadásul intelligens az belekezdhet egy vállalkozásba simán.
Az a baj ezzel az embertípussal, hogy ettől a nem csinálok semmit csak mosom az agyamat a TV-vel, ebből mindenféle mentális problémák lesznek később.
Kicsit olyan vagyok mint a kérdésben szereplő nő, csak nekem bozonyos dolgokban más a felfogásom.
Nekem is van szép megtakarításom. Bár nálunk a párom el tudna tartani kettőnket, és nehéz a szakmámban elhelyezkedni, én mégis elmentem dolgozni. Addig működik a rendszer, amíg a párom keresőképes. De ha beteg lesz? Vagy lerokkan? Akkor mi lenne velünk? Ha nincs munkatapasztalatod, akkor csak sokkal rosszabb feltételekkel kapsz állást, mert nem ismered ezt a piacot, nem tudod mivel zsákmányolnak ki. Ha van munkatapasztalatod, akkor ha váltani is kell sokkal rutinosabb leszel, több jó lehetőséged van, esetleg kapcsolataid, amik segítenek. Én nem merném csak a férjem keresetére alapozni az életem, mert balesetek bármikor előfordulhatnak és akkor nekem kell átvennem a családfenntartó szerepét.
Másrészt, nem jó otthon lenni. Ezt anyámtól tudom aki egyszer bejelentette, hogy fáradt, és háztartásbeli lett... de folyamatosan épül le. Úgy okoskodik az életről, hogy már nem is igazán részese annak. Barátai nincsenek, hobbija a négy fal közé szorítja, nincs szociális interakciója... elvesztette a kapcsolatot a realitással.
Én nem akarok idáig jutni.
Szerintem nagy butaság, amit ez nő csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!