Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők véleményetek szerint a gangsta rap negatív hatással van a férfiak nőkkel kapcsolatos megítélesére?
Azokra a gangsta rap számokra gondolok, ahol például arról énekelnek, hogy milyen sok nővel szexeltek proli stílusban, pl. ez:
Szerintetek az ilyen dalok a fiatal férfiakat rossz irányba terelik?
Nem tudom. Sosem hallgattam ilyen proli zenét.
F
Ítéljünk zenei stílusok alapján? Bivalyos ötlet!
Repp alapján - nagyjából ez amit leírsz + mindenki kisebbségi + mindenki volt már börtönben és imádnak káromkodni.
Rokk alapján - mindenki "nagyon kemény" és "zúzós" és mindenki nagymotoros meg bőrdzsekis meg tetovált
Regi alapján - mindenki füvezik és tottáááááál lazaaaaaaaaaaaa, yo maaaaaan, csiiilllll
Kántri alapján - mindenki tenyeres-talpas amcsi redneck, akik az ivóba iszogatnak meg verekednek és úgy nagyjából az 1880 környéki western filmekben ragadtak lelkileg
Pop alapján - mindenki a média által megvezetett birka
satubbi.
III.Edricus Anxious:
Ez jó paródia volt, amit leírtál, de amúgy szerintem sokan ezeket komolyan is gondolják.
"de amúgy szerintem sokan ezeket komolyan is gondolják."
Hülyék mindenhol vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!