Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfordult már a fejedben a megcsalás (Vagy már meg is tetted) mert hiányzott, hogy szeressenek?
Szóval, hogy nem (Csak) szexről szólt volna.
Mondjuk sok éves házasság, és hiányzik az ölelés, bújás, szeretgetés.
Pároddal már jó ideje nincs ilyen, és az önbecsülésed is padlón.
Ill. aki meglépte, mi történt?
De unom már a sok ítélkező lepontozót. Komolyan, mint a dedóban
11-es az élet, -ha legalább itt visszaolvastad volna- nem ilyen egyszerű
Nem mindig állhatsz fel csak úgy. Vannak aki évekig várnak egy -egy hitel miatt, vagy maradnak a gyerek miatt. Vagy nem tudnak külön lakást venni
13 Hú de unalmas hímsovinszta banya vagy te. Most szólok előre, innentől nem reagálok az irritáló emberek még irritálóbb kötekedésire.
Te anyám, száz, hogy elhanyagolod a párod
(vicc a dologban, hogy még a kérdésben sincs, hogy csak a férj lehet elhanyagolva, de őszintén örülök, vagy inkább nem örülök, hogy megszólítva érezted magad)
Ja és azért válaszolok (most először és utoljára: igen, szívecském rengeteg eset van, hogy az egyik fél (oppárdon csakis a férj) kiteszi a lelkét is a párjáért, és nem kap viszonzást. Újdonság? Nézz szét a házad táján :)
Gondolom nem ugatnál itt, ha nők írtak volna elhanyagolásról.
És persze tudom most kezdesz el ezer kommentet ontani, míg le nem butítod a posztot
Tudtam, hogy nekiállsz pofázni. Te vagy a megcsalós, szerencsétlen, férfigyűlölő helyi troll. Mindenhol ott vagy. Hogy nem veszed észre, hogy még itt is utálnak? Hihetelen
Na tényleg többet nem válaszolok de ez még bent maradt. Kretén vagy, és még annyit sem érzékelsz, hogy nem is volt olyan kérdés, hogy KINEK MI a véleménye, hanem történeteket vártam, és SEHOL SENKI sem ítélkezett erre jöttél te idehányni szokás szerint a nyomorodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!