Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » "Kötelezhet" egy férj egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Kötelezhet" egy férj egy feleséget arra, hogy a nő befestesse a haját?

Figyelt kérdés
Harmincöt éve élnek együtt, a nő sose festette a haját, de ez eddig nem is zavarta a férjet, mert a nő egyenletesen, elegánsan őszült. Kb. egy fél éve ette bele magát a férj fejébe az, hogy ő újra barna hajú feleséget szeretne, és azóta ezzel az ötlettel macerálja mindennap a nőt. Mindenáron rá akarja erőszakolni az akaratát, a nő viszont nem szeretné befesteni a haját. Ő az egészségesség és a természetesség híve. Mióta újra kinyitottak a fodrászatok, a férj megint elkezdte a hajfestéses témát. Már telefonon meg is beszélt - a nő háta mögött - egy időpontot egy női fodrásszal, hogy vállalja el a felesége hajának a befestését. Hogyan lehetne végleg leállítani a férjet erről a rögeszméjéről? Mielőtt bárki találgatna, a lányuk vagyok, és nem értem apu mániáját. Anyuval vagyok szolidáris, mert nőként én is nehezen fogadnám el, hogy más döntsön a külsőmről. Tőlem sosem kért a férjem ilyet, igaz, mi még fiatal házasok vagyunk, de remélem, öregkorára sem fog úgy megzakkanni, mint apu.

2021. máj. 1. 12:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
6%
Nem kötelezheti, ez igaz. De egyáltalán nem nagy elvárás. Én egyszer csak megemlítettem a férjemnek, hogy esetleg abbahagyhatnám a hajfestést. Csak annyit mondott: azt nem.
2021. máj. 1. 13:58
 12/32 Senior Séf ***** válasza:
30%
Egy házastárs semmire sem kötelezhető. Más kérdés, hogy ha anyuci csak egy hangyányit ismerné a férfi lelkivilágát, nem is nagyon kellene kapacitálni arra, hogy megőrizze nőies kinézetét. Sok nő követi el azt a hibát, hogy amint veszni látszik a csábereje, lemond magáról. Haját rövidre vágatja, mert úgy könnyebb karban tartani, kevésbé figyel a ruházkodására, kinézetére. Pedig a férfi nem a saját öreganyját akarja látni körülötte sertepertélni, hanem NŐT, akit egykor istennőként imádott.
2021. máj. 1. 14:04
 13/32 anonim ***** válasza:
20%

A kérdés az, hogy vajon fordítva milyen szituáció állna fel? Mi történne, ha a férj növesztene egy idétlen bajuszt? Kötelezhetné-e a felesége, hogy nyírja le?

Nehéz kérdés mindkettő, extrém mázlisták azok akiknél ilyesmik sosem merülnek fel. Ismerek egy párt ahol a nőnek 2-3 centis haja van (direkt), a férfinek pedig derékig érő copfja.

2021. máj. 1. 14:07
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. máj. 1. 14:23
 15/32 anonim ***** válasza:
31%
A 74 éves öreganyám festeti a haját! Ha nem festetné kb. úgy nézne ki, mint egy élő halott! Éveket tud fiatalítani egy idősödő nőn ha nem hagyja őszen a haját.
2021. máj. 1. 14:26
 16/32 anonim ***** válasza:
92%

" Én egyszer csak megemlítettem a férjemnek, hogy esetleg abbahagyhatnám a hajfestést. Csak annyit mondott: azt nem."

És közölted vele, hogy te sem akarod nézni az ősz, félig kopasz fejét?

2021. máj. 1. 14:35
 17/32 anonim ***** válasza:
95%

"Pedig a férfi nem a saját öreganyját akarja látni körülötte "

Főleg amikor ezt egy elhízott, kopasz, tohonya papa adja elő. Tükörbe elfelejtenek nézni.

2021. máj. 1. 14:36
 18/32 anonim ***** válasza:
56%
Valahogy az ilyen kérdések alatt mindig kialakul egy "ki a rosszabb" vetélkedő. Ez céltalan és nincs haszna.
2021. máj. 1. 14:42
 19/32 anonim ***** válasza:
86%

Aki szerint egyszer meg lehet tenni, az tisztában van vele, hogy a haj folyamatosan nő? Utána élete végéig járkálhat szerencsétlen nő fodrászhoz 2hetente, mert a lenövés 100x csúnyább, mint egy full ősz haj.

Egyébként ősz hajjal is lehet jól kinézni, itt egy élő példa:

[link]

2021. máj. 1. 15:34
 20/32 anonim ***** válasza:
51%

19.

A legtöbb középkorú ember - itt a városomban a férfiak is - rendszeresen jár is emiatt a fodrászatba. Vagy otthon festik. Férfiak "szerencsésebbek" olyan téren, hogy legtöbbnek nem marad haja addigra mire elkezd őszülni...

Mondjuk én elébe megyek a problémának és fehérre/full acélszürkére fogom befestetni, ha nagyon őszülök már. (Nálam a kopaszodás nem játszik)

2021. máj. 1. 15:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!