Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít a legmagasabb iskolai végzettség?
A vőlegényem (nemsokára a férjem) csak technikusit végzett, én pedig egyetemet és ha felvesznek, akkor szeptembertől kezdem a mestert levelezőn.
Ebből kifolyólag már most többet keresek, mint ő, igaz nem nagy az eltérés(nettó 30 ezer forint), később viszont ez jelentősen megnőhet.
Nekem semmi problémám ezzel, a páromnak sem, mert minden közös, szeretjük egymást és szerintem ez a lényeg. A családom viszont néha odaszurkál megjegyzéseket, hogy így soha nem fogja férfinak érezni a párom magát mellettem, ha én többet keresek.
Tényleg jelen van még ez a maradi felfogás a világban, és számít hogy ki mennyit keres vagy ez csak a szüleim berögződése?
#10, a lány családja nem konzervetív hanem buta, nulla EQ-val.
Konzrvatív én vagyok, hogy maradjunk csak annál, hogy egy párkapcsolat maradjon 2 ember ügye.
Me ha az a házaság kulcsa, hogy ki mennyit keres, akkor kár azt a házasságot megkötni. Mert, ha pl a jobban keresőt elb_ssza egy busz, és oda a szép állás, akkor mi van? Akkor az van, amit az esküvőn esküsztök, hogy "jóban-rosszban" Az az erő, nem a banki átutalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!