Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy nő iskolázottsága mekkora szerepet játszik abban, hogy összejöttök-e vele végül? Mi az alsó határ legmagasabb iskolai végzettség tekintetében, ami alatt kizárt, hogy komoly kapcsolatba kezdjetek vele?
Úgy vagyok vele, h nem a végzettsége fogja meghatàrozni, h milyen tàrsasàg, vagy hogy milyen magas az eq-ja.
Emellett làttuk, hogy a fizetés- végzettség sem függ össze olyan egyenesen, ahogy gondolnànk...
A közhiedelemmel ellentétben a nem diplomás csajok sem buknak önmagában a diplomás pasikra. Piacképes alapszakos diplomám van és ahogy randiztam nem diplomás csajokkal, mindig ütköztek ki különbségek és legtöbbször pont ezek a csajok szakították meg az ismerkedést. Ugyanez diplomás vagy egyetemista lányokkal ritkábban fordult elő.
Szóval emiatt inkább én is már diplomás csajt szeretnék.
26/F
Én nem tudtam a gimit befejezni, mégsem volt ebből soha problémám.
Nem a végzettség számít!
Munkában a kitartás és a telpraesettség a lényeg, a szerelemben pedig a tisztelet, a kommunikáció, őszinteség és némi humor.
Az iskola nagyon kevés dologra tanít meg, az élet az igazi tanító, hidd el!!
Hányszor írjam még le?
Nem érdekel a nő pénze, pénzem van. Az sem izgat ha analfabéta, ha jól cumizik és így néz ki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!