Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyi idő után kértétek meg a párotok kezét?
16 évesen összejöttünk, 18 évesen megszöktünk két reklámszatyorral és egy kisbőrönddel és összeköltöztünk. (Az akkor még barátnőm szülei nem nézték jó szemmel, hogy egy csóró huligán udvarol az "úri nevelésű" kislányuknak és ahol csak tudták, akadályozták a kapcsolatunkat.)
Volt egy kis botrány, mikor felvetették a szülei, "hogyha már így van, akkor házasodjunk össze", azzal lett elutasítva, hogy "majd mi eldöntjük, hogy mikor házasodunk".
20 évesen megkértem a kezét és 21 évesen összeházasodtunk.
Másfél év múlva megszületett az első tervezett gyermekünk, akit gyors egymásutánban követett még kettő.
Bár kisgyermek korunk óta ismertük egymást, addig ameddig össze nem jöttünk, eszemben sem jutott vele semmiféle kapcsolat (még baráti sem), mert annyira különböztünk egymástól, de az első randinkon tudtam, hogy Ő az igazi.
Mindennek 38 éve és még mindég Ő a szívem csücske.
Tehát a kérdésre a válaszom, 4 év után kértem meg a kezét, amiből 2 együtt éltünk.
Ma sem csinálnék semmit másként! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!