Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyi idő után kértétek meg a párotok kezét?
Mélyebb kötődés 🤣🤣🤣
Házasodni egy férfi csak szerelemből akar. A szerelem kitart 10 év múlva is. A ráerőltetés, lustaság, jó lesz ez a nő is hozzáállás,jobb úgyse lesz, na ezek soksig tartanak.
Én is azt gondolom, hogy hacsak nem 30 feletti párról van szó, ahol siettek a gyerek miatt, szerintem a legalább 3 év járàs ideális. Kb. ennyi idő, mire tisztán látod a másik felet, rózsaszín kód nélkül.
Nekem amúgy hat év után kérte meg a párom a kezemet, de mi fiatalon (22 évesen) jöttünk össze.
12-es válaszolóval értek egyet és hozzátennék még pár év együttélést is.
Nekem is nagyon komolytalan a gyors eljegyzés. Aztán nem egyszer láttam hogy még házasság előtt szét is mentek. Röhejes.
1 év után kérte meg a kezem a párom. De én már 29 voltam akkor, ő pedig 37. Ilyen idősen az ember általában tudja mit akar, tudja, hogy mi az, amit nem bír elviselni hosszú távon, 5 hónap után össze is költöztünk, szóval éltünk együtt az eljegyzés előtt.
Már a kapcsolat elején megmondtam, hogy ha minden jól működik, akkor én nem szeretnék éveket várni. 1-1,5 után eljegyzés, 2 év után esküvő, aztán gyerek. Párom is hasonlóan gondolkodott szerencsére.
Nyilván 20 évesen nem házasodnék egy év után, ahogy nem is tettem. De volt amúgy 8 éves kapcsolatom, és vége lett. Akkor ennyi erővel senkihez ne menjek hozzá 8 évnél hamarabb, mert mi van ha?...
Azért ha az embernek van egy kis párkapcsolati tapasztalata meg emberismerete, akkor 30-hoz közel szerintem már nem kell húzni a dolgot....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!