Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyi idő után kértétek meg a párotok kezét?
Elég vicces, hogy valaki 2 hónap együttélés után el tudja dönteni, kompazibilis-e a másik féllel. A rózsaszín köd kellős közepén, amikor még mind a ketten vakon szeretitek a másikat, meg a legjobb arcotokat mutatjátok. Szerinted mégis mi van akkor, amikor valakik sok év után mennek szét? Hogy lehet, hogy azok mégsem kompatibilisek? 😱
Biztos, hogy nem házasodnék a kapcsolat első 2-3 évében, kortól függetlenül.
Fél év után hivatalosan. Az első randevú előtt csak kétszer találkoztunk baráti körben, de már a 2. randin megbeszéltük, hogy összeházasodunk. Ennek 27 éve, van 3 gyerekünk is.
51/F
Ez a válaszoló aki itt pattogott, hogy őt is hányszor elvették volna már szinte rögtön, egy elmebeteg p*csa :D ultimátumot adott a csávójának, hogy vagy megkéri a kezét vagy elhagyja, mert az is várni akart vele, úgyhogy kb kihisztizett egy gyűrűt magának... nagy szerelem, mi ? :D
Hogy a bánatba lehet 2 hónap alatt eldönteni lehet-e tervezni a másikkal te okos? Tudod mi kell ahhoz, hogy valakivel komolyan tervezz? Átélni nehéz időket, mert ott derül ki, hogy melletted lesz-e a bajban, ami szerintem nem hanyagolható szempont. Inkább kérje meg 5 év után a kezem, de legyek 100% biztos abban, hogy a legnehezebb időkben is mellettem lesz, mint pár hónap után, aztán meg bohócként pár év múlva szakítsunk.
Az ilyen nő amúgy tipikusan az a hisztéria, aki olyan mint a kisgyerek, ha vmit nem kap meg azonnal, nekiáll vergődni és kényszerből kiharcolja. Sok boldog házas évet nektek, kíváncsi vagyok meddig bírja melletted az a szerencsétlen :DD
Az én férjem 1-év együttélés után kérte meg a kezem. Félév "járás" után költöztünk össze. Az eljegyzéstől számítva 9-hónapra esküdtünk össze, szépen lassan szerveztünk meg mindent. :)
Ma már több mint 5-éve vagyunk házasok.
Úgy gondoljuk hogy a házassághoz, egymáshoz elég érettek voltunk már, viszont a gyerekvállaláshoz még nem. Nem a kapcsolatunk nem volt erős hozzá, mi nem voltunk elég felnőttek. Így 5-év után, megéltünk már sok mindent, voltak szép és rossz időszakok, ismerem már minden gondolatát. Most már készen állunk a gyermekvállalásra is.
Arra sajnos nem emlékszem,hogy melyik hónapban lett téma nálunk házasság, de a megismerkedésünk után nyolc hónappal már összeházasodtunk.
Hova húztuk volna az időt? 😁
26-os vagyok
A gyerekekkel mi is vártunk. Nekem van egy 11 évvel fiatalabb öcsém is, akinek a felnevelésében én is jócskán részt vettem. A feleségemnővérének volt egy 3 éves fia, akivel a szülői házban laktak. Így mindketten tudtuk, mi vár ránk, ha gyereket vállalunk. Szerettünk volna együtt lenni, mert 200 km-es távolság volt köztünk évekig. Amikor megérett a gondolat és beterveztük az első gyermeket, akkor már 8 éve ismertük egymást, 5 éve laktunk együtt.
Nem kell azt a gyerekvállalást elkapkodni, ha nem muszáj. Meg kell ismerni a másikat, együtt kell élni vele és utána dönteni. A mai felgyorsult világban ez még nehezebb és még jobban eltolódhat. Sőt, sokan élvezik a szingli életet. Orvosilag ugyan megoldható, hogy a nők 40 felett vállalják az elsőt, de amennyi teendő van egy gyerekkel, fiatalon sokkal könnyebben fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!