Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, mennyi idő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyi idő után kértétek meg a párotok kezét?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 23. 15:37
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
74%
Én megismerkedesunk után1,5 hónappal kértem meg először a kezét, akkor nemet mondott, de rá 6 évre hozzám jött. Azóta szintén eltelt 4 év és nagyon boldogok vagyunk. Szerintem oly' mindegy ki mióta van együtt, én az első együtt töltött óra után tudtam, hogy ezzel a nővel szeretném leélni az életemet.
2021. ápr. 23. 19:02
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
9 év.
2021. ápr. 23. 19:09
 23/31 anonim ***** válasza:
37%

Elég vicces, hogy valaki 2 hónap együttélés után el tudja dönteni, kompazibilis-e a másik féllel. A rózsaszín köd kellős közepén, amikor még mind a ketten vakon szeretitek a másikat, meg a legjobb arcotokat mutatjátok. Szerinted mégis mi van akkor, amikor valakik sok év után mennek szét? Hogy lehet, hogy azok mégsem kompatibilisek? 😱

Biztos, hogy nem házasodnék a kapcsolat első 2-3 évében, kortól függetlenül.

2021. ápr. 23. 20:45
 24/31 anonim ***** válasza:
51%
Elvettek volna nem egyszer, de én nem akartam még. - persze... mondogasd csak, talán el is hiszed. ;)
2021. ápr. 24. 20:32
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Off lesz, de hogy lehet hogy emberek (lehet kozuletek is paran) sok ev utan hazasodnak ossze, viszont gyereket bevallalnak par honapos-max egy eves kapcsolatra? Komolyan erdekel.
2021. ápr. 24. 23:14
 26/31 anonim ***** válasza:
54%

Fél év után hivatalosan. Az első randevú előtt csak kétszer találkoztunk baráti körben, de már a 2. randin megbeszéltük, hogy összeházasodunk. Ennek 27 éve, van 3 gyerekünk is.

51/F

2021. ápr. 27. 11:44
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez a válaszoló aki itt pattogott, hogy őt is hányszor elvették volna már szinte rögtön, egy elmebeteg p*csa :D ultimátumot adott a csávójának, hogy vagy megkéri a kezét vagy elhagyja, mert az is várni akart vele, úgyhogy kb kihisztizett egy gyűrűt magának... nagy szerelem, mi ? :D

Hogy a bánatba lehet 2 hónap alatt eldönteni lehet-e tervezni a másikkal te okos? Tudod mi kell ahhoz, hogy valakivel komolyan tervezz? Átélni nehéz időket, mert ott derül ki, hogy melletted lesz-e a bajban, ami szerintem nem hanyagolható szempont. Inkább kérje meg 5 év után a kezem, de legyek 100% biztos abban, hogy a legnehezebb időkben is mellettem lesz, mint pár hónap után, aztán meg bohócként pár év múlva szakítsunk.

Az ilyen nő amúgy tipikusan az a hisztéria, aki olyan mint a kisgyerek, ha vmit nem kap meg azonnal, nekiáll vergődni és kényszerből kiharcolja. Sok boldog házas évet nektek, kíváncsi vagyok meddig bírja melletted az a szerencsétlen :DD

2021. ápr. 27. 20:17
 28/31 anonim ***** válasza:
80%

Az én férjem 1-év együttélés után kérte meg a kezem. Félév "járás" után költöztünk össze. Az eljegyzéstől számítva 9-hónapra esküdtünk össze, szépen lassan szerveztünk meg mindent. :)

Ma már több mint 5-éve vagyunk házasok.

Úgy gondoljuk hogy a házassághoz, egymáshoz elég érettek voltunk már, viszont a gyerekvállaláshoz még nem. Nem a kapcsolatunk nem volt erős hozzá, mi nem voltunk elég felnőttek. Így 5-év után, megéltünk már sok mindent, voltak szép és rossz időszakok, ismerem már minden gondolatát. Most már készen állunk a gyermekvállalásra is.

2021. máj. 2. 22:36
 29/31 anonim ***** válasza:
74%

Arra sajnos nem emlékszem,hogy melyik hónapban lett téma nálunk házasság, de a megismerkedésünk után nyolc hónappal már összeházasodtunk.

Hova húztuk volna az időt? 😁

2021. máj. 4. 03:09
 30/31 anonim ***** válasza:

26-os vagyok

A gyerekekkel mi is vártunk. Nekem van egy 11 évvel fiatalabb öcsém is, akinek a felnevelésében én is jócskán részt vettem. A feleségemnővérének volt egy 3 éves fia, akivel a szülői házban laktak. Így mindketten tudtuk, mi vár ránk, ha gyereket vállalunk. Szerettünk volna együtt lenni, mert 200 km-es távolság volt köztünk évekig. Amikor megérett a gondolat és beterveztük az első gyermeket, akkor már 8 éve ismertük egymást, 5 éve laktunk együtt.

Nem kell azt a gyerekvállalást elkapkodni, ha nem muszáj. Meg kell ismerni a másikat, együtt kell élni vele és utána dönteni. A mai felgyorsult világban ez még nehezebb és még jobban eltolódhat. Sőt, sokan élvezik a szingli életet. Orvosilag ugyan megoldható, hogy a nők 40 felett vállalják az elsőt, de amennyi teendő van egy gyerekkel, fiatalon sokkal könnyebben fog menni.

2021. máj. 17. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!