Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha az anyát kirúgták és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az anyát kirúgták és otthon van a gyerekekkel,jogos,hogy az apa dolgozik 8orat és semmi mást nem csinál mellette és az mondja,hogy az anya egy nulla, amit otthon csinál a háztartásban, gyerekekkel, az is nulla?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 20. 15:10
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Október óta. Azóta kb. 2 hetente más-más gyerek volt otthon a vírus miatt digitális oktatáson márciusig ( 2 alsós, 1 ovis).

A pénz nem fogy el hó végére,nem ez a gond ( apuka felsővezető).( Mikor megvolt a munkája, akkor is azt hangoztatta neki, hogy kevesebb a fizetése, ezért ő csináljon mindent otthon, hogy kompenzálja a különbséget. Velem se találkozzon, mert, ha kevés a fizetése, ne akarjon szórakozni, hanem ha már ilyen, legalább a gyerekekkel foglalkozzon, ne velem ( vagy más barátnővel).

Az a baj, annyira mondta neki, hogy el is hiszi, amire még rátett, hogy elküldték, így még gyengébb lett az önbizalma.

2021. ápr. 20. 16:00
 12/32 anonim ***** válasza:
96%
Amikor még házas voltam. A semmittevésem ez volt. Gyermek, háztartás, főzés, jószágok, kert. Neten adtam-vettem. A kert és jószágok ment az asztalra, nem sok dolgot kellett venni a boltba, a számlákat az adásvételből álltam, és még tettem is félre.. a kedves rokonság annyit látott ebből, hogy nem járok el dolgozni és biztosan eltart a volt férjem.. ezt rendszeresen a fejemhez vágták... Nagyon meguntam hogy én vagyok a legnagyobb ingyenélő! Azt se felejtsük, hogy az ex jött az én házamba... Ezeknek nem tudsz megfelelni!
2021. ápr. 20. 16:09
 13/32 anonim ***** válasza:
94%

És még három gyereket is csinált ennek a parasztnak gratulálok.

Jól elbaszta az életét.

2021. ápr. 20. 16:54
 14/32 anonim ***** válasza:
2%

Még hogy a nők a kedves pasikat szeretik.

F@szt a bunko kell nekik csak legyen sok della amikor meg jönnek a delláért az elvárások akkor a pasi a szemét hogy megkéri az árát.

2021. ápr. 20. 16:55
 15/32 anonim ***** válasza:
9%
Ha én melózok, ő meg otthon van, akkor nem elég egyértelmű, hogy otthon végezze a dolgát?
2021. ápr. 20. 17:01
 16/32 anonim ***** válasza:
96%
15 it nem arról van szó hogy nem akarja elvégezni a dolgát hanem arról hogy a pasi kutyába sem veszi.
2021. ápr. 20. 17:04
 17/32 anonim ***** válasza:
41%

16.

Ez igaz, bár a kérdező utólagos hozzáfűzéseiből arra is vannak jelek, hogy a nő sem olyan munkanélküli akinél így alakult és tesz ellene, hanem az aki nem is nagyon szeretne visszatérni a munka világába.

Ez a kettő jellem (a bunkó "én vagyok a király, te meg nem érsz semmit, muhaha" férfi és az "én minek dolgozzak, keresel te eleget egyedül is" nő) így együtt egyértelműen az egyik legrosszabb párosítás.

2021. ápr. 20. 17:07
 18/32 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudsz ezzel mit csinálni kérdező. Sajnos vannak ilyenek akik nem tudnak partnerek lenni egy házasságba. Te annyit tejetsz, hogy a barátnőd mellett állsz.
2021. ápr. 20. 17:08
 19/32 anonim ***** válasza:
69%
17 nem mondom hogy abban nincs igazad hogy a nönek is van vaj a füle mellet de igy akkor sem beszél élete szerelmével az ember.
2021. ápr. 20. 17:12
 20/32 anonim ***** válasza:
29%
Ha valaki úgy vállal gyereket hogy nincs meg a kellő rutin egymás közt ara hogy hogy oldják meg a felmerülő problémákat akkor magára vessen.
2021. ápr. 20. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!