Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az anyát kirúgták és otthon van a gyerekekkel,jogos,hogy az apa dolgozik 8orat és semmi mást nem csinál mellette és az mondja,hogy az anya egy nulla, amit otthon csinál a háztartásban, gyerekekkel, az is nulla?
Október óta. Azóta kb. 2 hetente más-más gyerek volt otthon a vírus miatt digitális oktatáson márciusig ( 2 alsós, 1 ovis).
A pénz nem fogy el hó végére,nem ez a gond ( apuka felsővezető).( Mikor megvolt a munkája, akkor is azt hangoztatta neki, hogy kevesebb a fizetése, ezért ő csináljon mindent otthon, hogy kompenzálja a különbséget. Velem se találkozzon, mert, ha kevés a fizetése, ne akarjon szórakozni, hanem ha már ilyen, legalább a gyerekekkel foglalkozzon, ne velem ( vagy más barátnővel).
Az a baj, annyira mondta neki, hogy el is hiszi, amire még rátett, hogy elküldték, így még gyengébb lett az önbizalma.
És még három gyereket is csinált ennek a parasztnak gratulálok.
Jól elbaszta az életét.
Még hogy a nők a kedves pasikat szeretik.
F@szt a bunko kell nekik csak legyen sok della amikor meg jönnek a delláért az elvárások akkor a pasi a szemét hogy megkéri az árát.
16.
Ez igaz, bár a kérdező utólagos hozzáfűzéseiből arra is vannak jelek, hogy a nő sem olyan munkanélküli akinél így alakult és tesz ellene, hanem az aki nem is nagyon szeretne visszatérni a munka világába.
Ez a kettő jellem (a bunkó "én vagyok a király, te meg nem érsz semmit, muhaha" férfi és az "én minek dolgozzak, keresel te eleget egyedül is" nő) így együtt egyértelműen az egyik legrosszabb párosítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!