Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettő vezetéknévvel férjezett név?
Nem tudom, engedélyezik-e úgy, hogy a férjed vezetéknevének csak első elemét vedd fel, tehát Horváthné Kocsis Krisztina (vagy Horváth-Kocsis, ha kötőjellel szeretnéd). Valószínűleg nem, szóval más kompromisszumot kell találni.
Igazából ezt neked kell eldöntened, hogy melyik a fontosabb számodra, megtartani a saját vezetékneved vagy felvenni a férjedét, mert szvsz a három együtt túl hosszú lenne, csak magadat szívatnád.
Én ugyan férfi vagyok, de engem a hideg kiráz ettől a "né"-zéstől.
Nem akarom hogy a leendő feleségem né legyen. Attól mert elvettem nem lett a tulajdonomban, hogy a nevemre vegyem.
Legyen ugyanúgy "Kocsis Kriszta" (ez gondolom csak példa név).
Kocsis Kriszta és Horváth-Varga Péter szeretett egymásba, Kocsis Kriszta és Horváth-Varga Péter alkot most 1 élet közösséget, de ettől még marad két individuum, két külön névvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!