Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a feleségem állandóan azzal nyaggat, hogy miért nincs munkám?
Avaly, b+ te csak beszologatsz mindenkinek. Nem vagy a kérdező, nem tudod mit jelent a tönkre ment térd. Személyszerint én 20 evet vendeglatoztam, jelenleg 45 éves vagyok, nem tudok guggolni, térdelni, sírni tudnék, amikor lépcsőt kell másznom. Ha a kérdezőnek picit is hasonló a helyzete, nem csodálom, hoyg nem bírj a a nehéz fizikai munkát.
De továbbra is, nem egy 20-30 eves emberről van szó, akiért esetleg még kapkodnának is, hanem egy 50 felettirol.
51: Az én apám 70 évesen úgy ugrándozik 35 év kemény fizikai munka után mint őzbak a réten, de ez elmondható volt a nagyapamámról is.
Nem mindenki van rottyon 50 évesen, ez tévedés. Ha a kérdezőnek rossz a fizikai állapota meg úgy sem vállal el olyat, amit nem szeretne, plusz írtak jókat ami nem feltétlen fizikai munka és mindig van.
52!
Szuper. Nekem a 82 éves szomszedasszonyom fittebb, mint a huszonéves unokája. És? Az átlag viszont nem így van.
Ha mindenhol öregnek vesznek, akkor pl. remek lehetőség az, amit 8 írt, és a fúnyírózásba - ha nem vagy allergiás a virágpollenre, és megfelelő, erős, nagyteljesítményű fűnyírót vásárolsz (ezügyben kérd ki SZAKEMBER segítségét valamelyik kertészeti multicégnél), akkor még csak beleszakadnod sem kell.
Amúgy mi számít öregnek. Apósom-anyósom feje felett összecsaptak a hullámok, eladósították magukat a végtelenségig, s az 50-es éveik elején gondoltak egyet, elegük lett az egészből és kimentek Ausztriába.7 évig annyit dolgoztak, hogy majdnem belegebedtek, s most egy éve révbe értek.
Ma hülyére keresik magukat, többet keresnek, mint anyukám, anyu élettársa, a párom meg én, összesen 10 diplomával. (Anyuék már vastagon 60 felettiek, anyu élettársa vastagon 70 feletti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!