Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a feleségem állandóan azzal nyaggat, hogy miért nincs munkám?
29!
53 évesen vették fel?
Amúgy az meg van melle, hogy a szomszédod 3 éve nyugdíjas, így a munkáltató nem kevés támogatást kap rá? A kérdezőre nem járna.
Nem 53 évesen vették fel, hanem 62 évesen, de mi a francot vitatsz?
A szarabb munkákra mindig van felvétel, korra-nemre való tekintet nélkül. Mehetne biztiboynak is, abban is mindig van felvétel, csak egy párhétvégi gyorstalpalót kell elvégezni hozzá, amin megbukni nem lehet.
32!
Ezt: "A szarabb munkákra mindig van felvétel, korra-nemre való tekintet nélkül."
62 év a nyugdíjkorhatár amúgy. 😘
A nyugdíjat, vagy a nyugdíjkorhatárt te hoztad fel, én még csak meg sem említettem, akkor miért nekem címezted ezt?
A mondatomat meg amit kiemeltél talán vitatod?
De ahogy gondolod!:)
Igaz, 65, de előtte 5 évig "védett korban van", nem küldhető el és támogatást is kaphat rá.
Igen, nyilván azért emeltem ki, mert vitatom.
Tisztelt kérdezőnk privátja:
"Te meg egy büdös bunkó magyar. Majd ha neked nem lesz munkád, akkor is így sirjon a szád. Hülye paraszt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!