Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Háztartásbeli feleségnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Háztartásbeli feleségnek mennyi "zsebpénzt" szokás adni? Ő szeretné, hogy különítsünk el neki egy összeget, hogy jobban tudjunk spórolni.

Figyelt kérdés

A házasság elején még mindketten dolgoztunk, tehát természetes volt, hogy mindenki annyit vesz ki, amennyit akar. De tény, hogy feleségem két kézzel szórja a pénzt. Ez most tűnt fel, mióta kevesebből kell gazdálkodnunk.

Egyébként próbáltam diplomatikusan hozzáállni, feleségem volt aki javasolta, pedig ez a zsebpénz dolog nekem pont ugyanannyira kínos, mint amennyire hangzik.

De saját bevallása szerint, bűntudata van bármire költ, akár fontos akár nem, és közben meg nem tudja hol a határ.

Nekem mindegy, jó úgy h kap egy másik kártyát amire beállítok limitet, már csak a kérdés h mennyit? Mert ebben teljesen ötletem sincs és persze ha mégis mondok egy számot nem is értünk benne egyet. A fizum olyan 400e, szokásos rezsi meg kaja költségeken túl nagy költségeink nincsenek, én szeretném ha minél több menne megtakarításra. Én ritkán veszek viszonylag drága dolgokat, ő meg ugye folyton vesz, (venne) kis és nagy értékben is, mindenfélét...

2021. ápr. 6. 21:56
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
91%
Egy hónapon át táblázatba írjátok a költségeket tételesen: mire mennyit és üljetek össze, beszéljétek át.
2021. ápr. 7. 04:57
 22/36 anonim ***** válasza:
97%
Tehát akik átlag munkával 200k-t keresnek azok nem tudnak megélni... érdekes mert akkor a fél ország éhenhalna. :D
2021. ápr. 7. 05:31
 23/36 anonim ***** válasza:
84%
Meg kell tudni, hogy miért próbálja magát a vásárlással boldoggá tenni, mert ez miatt szokott előfordulni ez, hogy boldogtalan. A megvett termékekkel igyekszik a saját érzelmi szükségleteit kielégíteni. Inkább a gyökeret kell megkeresni, nem pedig büntetni érte.
2021. ápr. 7. 06:27
 24/36 anonim ***** válasza:
Szerintem e problémát párterapeutával beszéljétek át, az lenne a legjobb.
2021. ápr. 7. 06:35
 25/36 anonim ***** válasza:
0%

Ne várj értelmes válaszokat!

Itt mindenki okos és mindenki rendes becsületes és erkölcsös.

Én is feltettem egy kérdést aztán csak vélemények jöttek 10% bá jött válasz is.

Ezért van 3 ikon. Aki nem válaszolt hanem véleményez az piros ennyi

2021. ápr. 7. 06:36
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
#22: szovegertes??? NORMALISAN nem tudnak megelni. sajnalom, lehet leszavazgatn, nekem az nem elet, hogy a fizetes fele elmegy alberletre, masik felet meg kicentized kajara es honap vegen orulsz, ha 10-20 ezret felre tudsz rakni. attol nem lesz kevesbe szar az ilyen elet, hogy az orszag fele igy el. idejon egy kulfoldi es meg van dobbenve, mert ezek tenyleg nem allapotok.
2021. ápr. 7. 09:00
 27/36 anonim ***** válasza:
90%
200ból hogy ne lehetne már rendesen megélni? Kaviárt reggelizel a rózsadombi albérletedben vagy mi?
2021. ápr. 7. 09:04
 28/36 anonim ***** válasza:
33%

nem fogok neked beszamolni a kiadasaimrol, nem elek luxuseletet, de mint mar irtam egy mezei hohes c is 5-600 forint, ami azert baromi messze van a luxustol vagy premiumtol, kb igy lehet kalkulalni mindennel.

120 alatt pedig nem talalsz alberletet, nem

tudom, minek dobod be random a ‘rozsadomb’ szot, amikor oda ez a penz plane nem lenne eleg. persze az is opcio, hogy 30 evesen 70-80 ezeret kiveszel EGY SZOBAT es egy idegennel vagy felismerossel nyomorogsz egy lakasban. nyilvan, lehet igy is elni, mindenkinek mas az igenye, mint mar irtam NEKEM ez nem felelne meg, illetve az sem, ha honap vegen nem tudnek 20 ezernel

tobbet felretenni. szuper, ha masnak ez megfelel, bar en nem latom sehol ezt a sok elegedett, 200bol

jol megelo embert, de biztos igazad van.

2021. ápr. 7. 09:19
 29/36 anonim ***** válasza:
38%

Akik azon vitáznak hogy hol mennyiből lehet két embernek megélni: nem erről szól a provokatív kamukérdés.

Hanem hogy egy állítólagos férj a most munkanélkülivé vált feleségét le akarja vinni hülyegyerekbe és zsebpénzt adni neki nagyvonalúan, vagyis nem annyira nagyvonalúan mert az asszony bizony költekező fajta, meg kell fogni. Egy másik felnőtt embert akar kontrollálni, aki eddig dolgozott és betett a közösbe.

2021. ápr. 7. 09:34
 30/36 anonim ***** válasza:
66%

#29 Amíg a feleség benne van, addig én nem látom ez miért lenne probléma.

De kérdező, az itteni felhasználók megnyugtatása végett csináljátok légyszí úgy, hogy hónap elején elrakjátok egy megtakarítási számlára a fizetésetek x%-t, aztán befizetitek a számlákat és ha maradt pénz, abból vásároltok.

Van az az ötlet is, hogy heti keret van, mert így, ha a feleséged túllóg és nem marad elég ennivaló, akkor egy hétig valószínűleg kihúzzátok.

2021. ápr. 7. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!