Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi ilyen ha beteg?
Férjem ha valami baja van, borzasztóan viselkedik.
Ha náthás, lázas, semmit sem csinál, fekszik. Hangosan nyög.
Pl most fáj a háta, valami becsípődött. Tegnap óta mindent én csinálok, ma kétszer voltam gyógyszertárban neki (dolgozni dolgozott). Én itthon vagyok 8 hónapos terhes vagyok, 2,5 éves kislannyal.
Fekszik es komolyan fél percenként hangosan nyög.
De bármi baja van, ez van.
Bezzeg ha én rosszul vagyok, ugyanúgy mindent csinálok.
Takarítok, főzök, mosok. Nem jutna eszébe elvinni a gyereket hogy pihenjek, még most se hogy pihennem kéne azért így a végén...
Tudom a férfiak nem bírják a betegséget, de mindegyik?
Nyafogas, szenvedés, és nem hiszem hogy ekkora fájdalmai lennének...
Nem mindegy, hogy a többi férfi milyen? A Te férjed ilyen. Ha nem elrendezett házasság volt, hanem Te választottad, akkor ne panaszkodj miatta. Ilyen férfit választottál. (Ha nem volt beleszólásod, akkor kérj segítséget azoktól, akik hozzákényszerítettek ehhez az alakhoz) Te szülöd ennek a pasinak a második gyereket is. Ha nem erőszak eredménye a két gyerek, akkor a te döntésed volt. Az is a te döntésed, meddig maradsz a férjed mellett.
Nem minden férfi ilyen ha beteg. Más férfiaknak vannak más hibái. Valószínűleg te sem vagy tökéletes.
Nálunk ugyanez, vagyis annyival másabb, hogy ő engem is le akar fektetni, ha beteg vagyok, mert azt hiszi, hogy engem is annyira megvisel.
Nekem ez nem probléma, úgy vagyok vele, hogy legalább egy kicsit többet pihen, megérdemli, jó ATM. 😃
A férfiak jobban megszívják az influenzát, jóval erősebb az immunrendszerük, ezért. Valamelyik HxNx-be kifejezetten erős fizikumú pasasok nyiffantak ki.
Viszont felépítenek egy egész világot, és hozzáterveznek mindent.
Azt hiszem elnézhető némi nyavalygás ehhez.
"Viszont felépítenek egy egész világot, és hozzáterveznek mindent." Te mit építettél, mivel járultál hozzá, mit terveztél? A nők meg lógatták a lábukat. Jah.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!