Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mostanában minden pasi házasodni akár?
Ez sokkal inkább azért lehet, mert olyan életkorba értél (feltételezve, hogy a legjobb ismerőseid, osztálytársaid, stb. közel hasonló korúak mint te), ahol az emberek házasodni szoktak.
És azt sem tartom megalapozottnak, hogy minden pasi házasodni szeretne. Én jellemzően nem szeretnék. Persze, volt már olyan lány akinél utólag rájöttem, őt talán elvettem volna. De nem így alakult. Az élet nem állt meg, majd talán jön más. Viszont ennek köze nincs a párkapcsolataimhoz, a boldogságomhoz, vagy ahhoz hogy kit mennyire szeretek éppen. Nála sem valami eget rengető pluszról, vagy egyéb pátoszról beszélnék. Inkább volt valami, ami annyira megfogott, hogy egyszerre sok és meglehetősen vegyes érzelmet váltott ki belőlem, a sima szerelmi vonzódáson túl.
Aki olyat vesz el akit nem is szeret- csak mert nincs jobb- az szimplàn hülye, ès borítékolható a vàlàs.
Egyébként én nem vettem ezt észre, pont a pasik fosnak jobban a törvényes kapcsolattól merthogy maceràs vàlni amikor majd menni akarnak a következő macàhoz. Manapsàg inkàbb az a divat, hogy összecuccolnak, együtt élnek pàr évet, csinàlnak gyereket , majd 1-2 éven belül szakítanak. Az én ismerőseim közt ez megy pàr éve. Èn egyébként mindig hàzassàgban képzeltem el a jövőmet, ha megtalàlom azt az egyet akivel le akarom élni az életem. 7. éve vagyok hàzas ( 8 éves kapcsolat). Gyereket viszont nem tervezünk.
Mindenkinek màsok az igényei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!