Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfi máshogy mutatja ki?
Engem sem dicsér a férjem. Bezzeg, ha más pasi megdicsér, az meg piszkálja...:) Ne akard megérteni a pasikat.:)
És amúgy már miért ne lenne dicséret az, hogy hálás neked és hogy sose engedne el? Ettől nagyobb dicséret szerintem nem is kell.
És fordított eset: te el szoktad mondani neki rendszeresen, hogy hú, Jani, milyen helyes vagy még mindig, vagy milyen jól áll ez a nadrág, vagy milyen sármos vagy, stb?...:) Neki is lehet jólesne.:)
Egy hosszú évek óta tartó kapcsolatban ne is várd el, hogy majd mindig és minden helyzetben agyonra fog dicsérni a párod. Mert lehet hogy ilyen is van, de szerintem a legtöbb pasinál ez már nem a napi rutin része.:)
Erről eszembe jutott egy vicc, amikor a székely mami és székely papi beszélgetnek és kérdezi a mami, hogy mondd, papa, te szeretsz engem? Mire a papi mondja neki, hogy nem megmondtam már 40 éve, hogy szeretlek, ha változás lesz, majd szólok.:D Szóval szerintem a tettek, a viselkedés, ahogy az ember másokkal viselkedik, az sokkal többet ér és mutatja a valóságot, mint a szavak.
Ha érzed, hogy szeret, hogy jó, amit csinálsz, hogy tetszel neki, tetszik, amit csinálsz, akkor meg mi a gond?:)
Kedvesem epp palacsintat süt vacsorara. Kimentem a konyhaba.
- Szivem, gyonyoru vagy! Kerekebb a popsid, mint a palacsintasütő!
Nem kaptam erte puszit, sem simogatast, sem ölelést.
Amikor azt mondom neki, hogy o a legnagyobb ajandek az eletemben, akkor rendszerint jar a puszi, a simogatas es az oleles.
30/F
6.
Talán a palacsintasütős bókra azért nem kaptál semmit, mert egy palacsintasütő lapos, annál nem nehéz kerekebbnek lenni.
Nyilván van ilyen is, meg olyan is. Én is az a fajta vagyok, aki ha meg van elégedve a partner viselkedésével, tetteivel, cselekedeteivel, akkor nem dícsér, hiszen az a normális és megfelelő, ha az ember jót tesz és jól teszi. Az én számomra kifejezetten ellenszenvesek azok az emberek, akik túlságosan mézesmázosak, csak dícsérik a másikat, mert mögötte mindig valamiféle sandaságot látok.
70/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!