Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinos nők is élnek olyan házasságban, hogy a férjük nem dugja meg őket rendesen, nem elégíti ki őket? Mi lehet ennek az oka?
Bármilyen oka lehet, kiábrándulás, kihült kapcsolat.
A legjobb nőt is meg lehet unni ha minden nap idegel otthon, hidd el. Amúgy akinek csinos a felesége, neki teljesen megszokott az a nő.
2.
Pénzért talán, léteznek "gold digger" férfiak. Távolabbi ismeretségi körömben kettő ilyen emberről is tudok akik a pénz és a "nem kell dolgozni" elv alapján választottak feleséget. Morálisan vállalhatatlan módon mind a kettő szándékosan olyat akinek külseje ténylegesen előnytelen és így be is biztosították maguknak a "jó életet". Semmivel nem különbek ezek a "gold digger" nőknél.
Esetleg a hatalmi tyúklétrán való feljebbjutás reményében, mint Gyurcsány Ferenc.
Voltam együtt 13 évvel idősebb nővel, aki házas volt, bár ez csak szex után derült ki. Elvileg mással is megcsalta a férjét, 2-3. lehettem a sorban, és lehet fogunk ismételni járvány után, de nem tervezem hosszútávúra, csak míg minden pózt ki nem próbálunk.
Kérdeztem tőle, milyen gyakran van szex, de titokzatosan csak azt mondta, változó, szóval nem derült ki, és hát annyira nem is érdekel. Amúgy nagyon szereti a férjét, ám valahogy mégis kiköt alkalmikban másokkal. Furcsa, de ez van.
Hogy miért döntenek mindig rosszul a nők... nos, ezt tőlük kellene megkérdezni. Én már csak röhögök ezen. Mindig siratják magukat, a normális férfiakat elüldözik, akikkel meg együtt vannak, azokkal nem jó, és tönkreteszik egyszerre 3 ember (sajátja, párja, és azé, aki nem kellett neki) életét. Ezért voltak régebben érdekházasságok, mert lehet, hogy nem volt szerelem, de hát most van? Jobb ez, hogy minden 2. házasság válással végződik? Biztos, hogy jól élnek a nők a szabadságukkal? Dehogy is, ám nekik kell igent mondaniuk, szóval ők döntik el férfiak sorsát.
30F
Ez elég alpári hasonlítás ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!