Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Válás a Covid miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás a Covid miatt?

Figyelt kérdés
Eddig volt egy jól működő családunk, de azutóbbi két hónapban már csak recseg-ropog. Erre rájátszanak még az anyósomák is, akik ultimátumot adtak nekünk, hogy vagy oltás, vagy ők. Amíg nincs oltás, addig nem mehetünk hozzájuk. A feleségem feléjük húz. Teljesen eltávolodtunk egymástól, azt érzem hogy a szavam semmit sem ér. A feleségem sem szeretne oltakozni, de az apja rákéynszeríti, üvöltözik vele elvörösödött fejjel. Természetesen ő rájuk hallgat... Én 20 éve gürizek érte meg a családért, de a nevem senki. Ki válna el ilyen szituban?

2021. márc. 24. 11:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
23%

Évente lesz oltás - de már nem lesz ilyen probléma, mert az emberek jó része oltva lesz.

Mégse fognak meghalni, se lerokkanni, csak szólok.

Dolgoznak már gyógyszeren is, végre, 50 év után. Már 50 éve kellett volna, az influenzára.

Amit most kifejlesztenek, az influenzára is jó lesz, egyszerűen nem lehet elkerülni, annyira hasonlít a működésük.

2021. márc. 24. 12:21
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
amúgy hány évesek vagytok? mert hiába akartok oltást ha 40 évesek vagytok nincs eü. problémátok.
2021. márc. 24. 12:29
 23/33 A kérdező kommentje:
41-45. Nincs eü problémánk, kifejezetten jól állunk(kopp-kopp). Több mint 10 éve összeállítottam a saját vitamin készletünket, úgy hogy azok kiegészítsék egymást. Azóta sosem voltunk betegek, max 1 napig orrfujás évente 1X. Nekem nem azzal van bajom ha valaki oltakozik, hanem azzal, hogy kényszer alatt nyomásra. Sajnos a szülei nagyon buta és szűklátókörű emberek, keverve a nyers arroganciával és konoksággal(ezekre mondják hogy tahó parasztok). Az fáj, hogy őket választja, hogy ő nem tud mit tenni. Én élek vele, én húzom az igát, és őket választja. Ők a jövője? Hát legyen.
2021. márc. 24. 13:32
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

#23 nagyon túldrámázod, de komolyan.

Ráadásul nem csak ők, hanem te is döntés elé állítod valószínűleg.

Ha nem akarsz oltakozni, akkor keresni kell olyan munkahelyet, ahol két-háron hétig lehet home-officeból dolgozni és max. sétálni kimenni. Valószínűleg akkor nem ragaszkodnának az oltáshoz az esetetekben.

Illetve az oltási listára is fel lehet jelentkezni, max. mindig kicsit náthásnak fogod magad érezni, mikor kapnád, akkor úgysem oltanak be.

Ehelyett te meg elkezdted válâssal fenyegetni a feleségedet, meg szídni a szüleit.

2021. márc. 24. 13:58
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem az oltás a fő probléma, hanem hogy te is egy erőszakos vagy meg a szülők is, és középen ott az akaratgyenge nejed.
2021. márc. 24. 13:59
 26/33 A kérdező kommentje:
Én pont hogy nem vagok, nem voltam erőszakos sosem. Nálunk sosem volt kérdés az oltás, nem rettegünk 24 órában. Sőt, a terror híreket sem vagyunk hajlandóak nézni/hallgatni. Éljük az életünket, amiben az a poén, hogy igazából a maszkon kívül pontosan ugyanúgy mint eddig. Nálunk a kézmosás mindig alap volt. A gond az az, hogy az após fenyegette meg a feleségemet nem én. Felőlem oltakozhat, én már ezt elmondtam. Viszont ezentúl rám se számítson egyik sem, ugyanis én az életemben mindig minden nehézség ellenére ott álltam mellete, vagyis mellettük. Nem akkor kell menőzni amikor minden okés, hanem amikor munkát, áldozatot hozni a családért vagy a párodért. Sajnos régebben is volt rá példa hogy a szüleit választotta. Nálam ez nem opció. Ennek ellenére rendszeres a megsértődés, a több hónapos szexmegvonás. Szerintem nálam itt telt be a pohár. Ugyanis érző ember vagyok, nem pedig egy állat, vagy az "embör" akinek az a dolga hogy melózzon, meg igyon, csináljon pár gyereket(falusi paraszt mentalitás, hogy a szex csak a gyerek miatt kell, utána már le kell szoktatni a férfit erről). Maradjon egyedül a gyerekkel, majd rájön hogy kit veszített el.
2021. márc. 24. 14:09
 27/33 anonim ***** válasza:
75%
gondolom házasság előtt is ez volt, akkor meg ugye a főkérdés: minek vetted el?
2021. márc. 24. 14:11
 28/33 A kérdező kommentje:
Akkor ennyire nem, kezelhető volt a dolog. A minek vetted el, ez így nagyon tág fogalom, akkor ezt rá lehetne hőzni 10/9 házasságra.
2021. márc. 24. 14:46
 29/33 anonim ***** válasza:
57%

#28 Nálatok mindegy, hogy mennyire rettegtek vagy nem.

Azt gondolom, hogy alapbòl rossz irányból közelíted meg a kérdést.

Az apósodék irányából jött egy rosszul kommunikált(?) de tartalmában érthető kérés, hogy csak akkor találkozzatok, ha be vagytok már oltva.

Lehet, hogy te nem félsz, de ők félnek, sőt, halálfélelmük van. Erre te három féle képpen reagálhatsz.

Ahogy te tetted, vagyis nem érdekel a másik ember, csak az, hogy te mit akarsz.

Figyelembe veszed az ő igényeiket és figyelmen kívül hagyod a sajátodat (amit a feleséged tenne).

Megpróbáltok kompromisszumot kötni. Írtad, hogy pont ugyanúgy csináltok mindent, mint korábban. Hát itt azért van játéktér, mert én sem találkozok azokkal az ismerősökkel, akik tagadják a vírust és nem teszik meg az összes lehetséges óvintézkedést.

Pl:

Ha a nagyszüleimhez megyünk, akkor általában vagy aznap voltunk emberek között vagy legalább egy hete. (Pl. vásárlás esetén)

Hetente legfeljebb egyszer megyünk vásárolni, ha nagy tömeg van, akkor inkább be sem megyünk.

Nem tömegközlekedünk.

Otthonról dolgozunk.

Ha nincs rajtam maszk, akkor senkihez nem megyek 1,5 m-nél közelebb, zárt helyen (pl. míg a hat lakásos társasházból kiérem az utcára), mindig van rajtam maszk.

Nem találkozunk barátokkal, csak családtagokkal. Ha mégis találkozunk velük (karácsony előtt két héttel volt ilyen legutóbb), akkor kültéri programot szervezünk és előre tisztázzuk, hogy nem találkoztak sok emberrel, illetve megkérjük, hogyha ismerősük beteg lesz, rögtön szóljanak. Utána az ő találkozójukhoz képest megvárjuk a két hetet.

A vásárláshoz ffp3-as maszkot hordunk.

De a családos kollégáim már boltba sem járnak.

Meg tudom érteni, hogy a párod szülei nem akarnak olyan emberrel találkozni, aki ennyire nem veszi komolyan a vírust. Van a férjemnek egy barátja, aki szintén így van, vele lassan több, mimt egy éve nem találkoztunk, mert még nyáron sem mertünk vele összefutni, mivel focimeccsekre járt és azt állította, hogy a vírus nem veszélyes. Egy ilyen embertől sokkal jobban félek, mint valakitől, akiben megbízok.

2021. márc. 24. 16:50
 30/33 anonim ***** válasza:
35%
Felnőtt emberek vagytok ne már hogy más mondja meg hogy mit csináljatok.Áljatok a sarkatokra.
2021. márc. 24. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!