Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Válás nélkül is elköltözhetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás nélkül is elköltözhetek a gyerekünkkel?

Figyelt kérdés
Ha válni nem szeretnénk, csak én elkoltozni a gyerekkel, akkor ezt megtehetem? Ha a férjem nem egyezik bele bíróságra kell menjunk?

2021. márc. 13. 15:20
 1/4 anonim ***** válasza:
34%
rabszolga vagy tán? Mi a rákért nem költözhetsz oda ahova akarsz? A gyerekednek kell biztosítanod hogy az apja láthassa és nem az apának. Leülsz, elmondod neki hogy menni akarsz, ha nem megy bele hogy a gyereket is vigyed, akkor maradsz te is szépen ott, amíg nincs meg a gyerekelhelyezési végzés.
2021. márc. 13. 15:42
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Aha, szóval csak móresre akarod tanítani a férjedet, és a gyerekkel zsarolni.

Persze, elköltözhetsz, de garantáltan válás lesz a vége. Csak a gyereket sajnálom. Őt nem hurcibálhatod kedved szerint ki a megszokott környezetéből. Hacsak nem bántalmazó kapcsolatban éltek a gyerekkel együtt.

Akkor viszont kérj távoltartást, nem is értem miért te költözöl gyerekestül?

2021. márc. 13. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem költözhetsz, gyerek lakóhelyét nem változtathatod meg, csak a beleegyezésével. Lelépsz és hazahozathatja a gyerekét a bejelentett lakcímére..
2021. márc. 13. 15:56
 4/4 Savlekotő ***** válasza:
Ezért kell gondolkodni mielőtt le babázunk olyannak akitől menekülnénk gyerek nélkül is..
2021. márc. 24. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!