Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltözhetek a férjemtől a kislányunkkal?
Megromlott a házasságunk és megmondtam neki hogy elvállok. Sajnos ő ekkor bántalmazott kicsit és azóta megfigyelés alatt vagyok és nem hagy nyugodtan élni. Egyszer azt mondja hogy megől egyszer azt hogy saját magával fog végezni és félek tőle, kiszámíthatalan.
Megbeszélni is próbáltam szépen vele és belement de másnap meg mintha kicserélték volna és bántani akart.
Megismerkedtem valakivel jópár hónapja és felajánlotta hogy költözzek hozzá a kislányommal és a válást tőle intézhetem majd igy nem kell félnünk a kislányommal.
Szabályos lenne ez hogy hozzá költözünk és onnan inditom el a válást? Mit lehet ilyenkor tenni?
Magyarán azt kérdezed, hogy a válásnál jelent-e számodra jogilag valamiféle hátrányt, hogy egy másik férfivel élsz.
Nem.
lényegében igen, ez lenne a kérdésem.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
A válásnál nem jelent hátrányt, az se ha megcsalod.
Ügyvéd nélkül akkor se csinálj semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!