Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben elköltözhetek a gyerekkel a férjem akarata ellenére?
2. vagyok. Túl korán küldtem el.
Milyen messze laknak a szüleid attól a helytől, ahol a férjed lakik?
Eddig hárman laktunk az albérletben. Tud róla, hogy felmondtam, mert a szerződés szerint 3 hónappal előre kellett ezt jeleznem a tulaj felé írásban, ez meg is történt akkor őt is "értesítettem" írásban is, szóban is, ennek ellenére nem hajlandó költözni és minket sem akar engedni.
A szülei az ország másik felében élnek. Gondolom ideiglenesen oda fog költözni.
Nézd, valahová költöznetek kell, hiszen ha jönnek az új lakók, ti nem maradhattok tovább.
Az nem megy, hogy elszakítod őt a gyerektől. Tehát ő az ország egyik felébe, te pedig a másikba. Találjatok gyorsan valamilyen köztes megoldást, hogy az mindhármótoknak jó legyen. A gyereknek az apához is joga van, és ez visszafelé is igaz.
1. Fordulj ügyvédhez.
2. Add be a bíróságra az ideiglenes gyermekelhelyezési kérelmet, hogy S.O.S-ben bírálják el.
3. A gyereket akkor sem szakíthatod el teljesen az apától. A gyereknek is szüksége van az apjára, függetlenül az anyagiaktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!