Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire elítélendő, erőszakos lennék, hogy a férjemet "átszoktattam" a vegán étrendre?
én sose "térítgettem", sose erőltettem rá semmit
egyszerűen az van, hogy én főzök, ő nem szeret főzni. korábban a munkahelyen ebédeltünk, de mióta a vírus van, itthonról dolgozunk. eleinte főztem neki húsos kajákat, de egyszerűen mindig rossz érzésem volt tőle. a hányinger fogott el, néha. egy ideig kb mindennap főztem neki külön, aztán már csak heti 1-2-szer, idén pedig már teljesen leálltam vele. ugyanez, a boltban vettem mindig sonkát, sajtot, hogy legyen mit ennie, de egy ideje már nem veszek, mondván megveszi hogyha szüksége van rá, de nem vesz.
igazából mondtam neki h rendeljen nyugodtan engem nem zavar, de azt mondja, hogy most nincs arra pénzünk h rendelgessen, meg hogy tulajdonképpen leszokott a húsról.
én pedig még boldog is voltam egész addig amíg a szülei tudomására jutott azóta elmondanak mindennek. plusz a barátnőim szerint is, ez önző dolog és ilyen vegán erőszakos hozzállás. pedig nem erőszakoskodtam vele, csak egyszerűen, vegán kajákat főzök. olyan nagy baj lenne ez mások szerint is?
#10 meg a kis életképtelen kölkeire is főzött, vágom én.
Mennyivel könnyebb lett volna az élete, ha ti ennyire önállóak lettetek volna:D
De neem, anyuci majd főz 4 féle kaját, úgyis azért van
Nekem nem a főzéssel van gondom, de mondjuk mennyiből áll bedobni 10 tojást, meg egy csomag szalámit a kosàrba bevásárlásnál?
Ès azt sem mondhatod, hogy drága a húsevés. Egy jól megtervezett vegán étrend általában nem olcsóbb (hacsak nem vettél magadnak otthonra tej meg joghurtkészítő gépeket, de akkor meg a gép árában fizeted meg a költséget).
#15 Ez vegán étrend nem vega.
A tojás, tej, hal, tejtermékek mind kiesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!