Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ugye a férjem regisztrált a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye a férjem regisztrált a badoo-ra?

Figyelt kérdés
Tegnap jött egy email a férjemnek a Badoo-ról , hogy egy lány a közelében van legyen ő az első aki üzen neki. Én erre ráléptem és bejött a Badoo. Férjem neve, születési dátuma ,lakóhelye volt megadva. Más nem volt megadva , de a letiltott tagoknál ott volt a barátnőm nővére. Én rákérdeztem mikor regisztrált, és ő azt mondta soha , azt se tudja mi az a Badoo. 12 éve vagyunk együtt . 3 gyerekünk van. Mit csinálnál a helyemben , ha ő nem mond semmit. Később még egyszer rákérdeztem és akkor mérgesen azt mondta , hogy akkor lehet valamikor régen regisztrált, de ő akkor sem emlékszik rá. Mit tennél?
2021. márc. 5. 06:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
29%
Sajna a teljes kontroll sem teljes kontroll. A döbbenet inkább ez. Nyitott könyv az életetek mi? Japersze.
2021. márc. 5. 08:20
 12/20 anonim ***** válasza:
97%

A csendes és visszahúzódó is lehet olyan, aki nem tisztel.

Simán lehet sunyi alamuszi nyuszi.

2021. márc. 5. 08:26
 13/20 anonim ***** válasza:
34%
megunt téged és rájött, milyen hülye volt hogy elkotelezodott mielott meg igazan elt volna. Van ilyen. Kb. 10 házasságból 8
2021. márc. 5. 08:50
 14/20 anonim ***** válasza:
42%
Tekintve a 12 évet en lesz.rnám.
2021. márc. 5. 08:58
 15/20 anonim ***** válasza:
38%

Ha ennyire kontroll alatt tartod, már azért is regisztrált

.

Miért olvasgatod az emailjeit?

Fordítva sok nő azon lenne felháborodva, hogy a párjuk milyen jogon ellenőrizgeti őket.

Igen regisztrált. Pont ezért.

2021. márc. 5. 09:00
 16/20 anonim ***** válasza:
66%

"10/15 A kérdező kommentje:

Egy visszahúzódó, csendes, zárkózott férfiről beszélünk. Előttem biztos nem volt egy csajozós. Elvileg én vagyok a negyedik nő az életben. Nem iszik, nem dohányzik, nem jár el (nem is járt el soha) csavarogni. Csak pecázni. Itthon mindent megcsinál, foglalkozik a gyerekekkel is. Tényleg nem értem mikor és miért regisztrálhatott.?"

A szomszédok is ezt szokták nyilatkozni a családirtó, gyilkosokról a TV-ben.

2021. márc. 5. 09:03
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Már megint a szánalmas kamukérdések.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..

2021. márc. 5. 09:23
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés... De gondolj amit akarsz.
2021. márc. 5. 10:29
 19/20 anonim ***** válasza:
81%
Egy idoben en is kaptam a badoo-tol uzeneteket, jopasik fotoival,hogy pl Gabor talalkozni akar velem stb.Soha nem regisztraltam tarskeresore,egyebkent is elmultam 60 eves,nem gondolom,hogy jopasi Gabor engem akarna.En nem foglalkoznek a helyedben random e-mailekkel.Viszont az,hogy adatlapja is van,tobb mint gyanus.Ha johiszemu vagy,akkor elhiszed,hogy nem (most) regisztralt,csak pl a badoo felhasznalja a ki tudja honnan megszerzett szemelyes adatait,azert hogy forgalmat generaljon a kamu e-mailekkel.Az viszont,hogy olyan ismerost,aki lebuktathatna letiltott,na ezt nem tudna kimagyarazni.Automata uzenetkuldo ilyet nem csinal.
2021. márc. 5. 10:59
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Regisztralva van es nagyon konnyu torolni a fiokot, amikortol nem jon tobb ertesites. Sajnos.
2021. márc. 5. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!