Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem spamjébe a titkosviszony.eu-ról jönnek lányoktól üzenetek, akkor ő regisztrált oda, vagy lehet spam?
Más ilyesmi helyről is kapott már, láttam benne.
Kérdeztem, tagadta, hogy direkt regisztrált volna.
Létezik, hogy csak úgy kapja spamként? Én nem szoktam ilyen helyről spamet kapni...
Ti??
"a férjem spamjébe"
Tehát a levélszemétbe. Mi a problémád?
lehet,hogy felment nézelődni,mert kíváncsi volt és ehhez meg kellett adni az email címét
szerintem ,ha minden ok nálatok ne foglalkozz ezzel
bújtatott reklám???
bennem megáll az ütő, hogy mit csinál a férjem, te meg reklámozással gyanusítasz???
én már a felment nézelődnitől is rosszul vagyok.
regisztráció nélkül nem kaphat onnan levelet???
please help!!!
Én felnőtt nő vagyok, hetente kapom a reklámot, hogyan tehetném a farkam hosszabbá :DDD
A probléma nem a levél, és nem az, hogy regisztrált-e vagy sem. A gond az, hogy te ___ nem hiszel neki___!!!
Ez nagyon-nagyon komoly probléma! Erről beszélgessetek, ne a titkosviszony.eu-ról. Annak nincs értelme, akár regisztrált, akár nem. Lényegtelen. A bizalom nincs meg köztetek, és ez nagyon komoly probléma.
Hallgasd végig: https://www.youtube.com/watch?v=zNMyuEFa7vQ
Nyertél 3-as. Látom a pontozásból, hogy tényleg a REKLÁMOZÁS volt a kérdező célja.
Nem szabályellenes itt ez a tevékenység?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!